fredag den 13. april 2012

Leaders Lab - faglig og personlig udvikling specielt for kvindelige ledere!

Er du både kvinde og leder Er du fagligt dygtig og har høje ambitioner Så kender du højst sandsynligt til de udfordringer, der følger med den kombination.

Leaders Lab introducerer nu deres udviklingsforløb for kvindelige ledere specielt designet til at lære kvindelige ledere at bruge deres feminine ressourcer bedre. Det handler bl.a. om at øge effektiviteten og skabe bedre balance mellem familie- og arbejdsliv så man kan være produktiv på begge fronter uden at blive syg af stress. Det handler også om at øge sin personlige power og at kommunikere klart og tydeligt, så man får sine budskaber bedre igennem.

Forløbet består af fire moduler fordelt over fem dage. Ind i mellem modulerne vil der være individuelle øvelser og sparring, og alle deltagere får undervejs udarbejdet en præcis personprofil, så de kender deres udgangspunkt så godt, som muligt. Første forløb starter i efteråret 2012 i både Jylland og på Sjælland.

Udover Bente Richter, som er fast underviser på forløbet og moder til konceptet, vil der på forløbet være eksterne undervisere og oplægsholdere, der hver især er eksperter på deres respektive områder lige fra professionel stemmetræning til sparring med en kvindelig topchef, der deler ud af sin erfaringer fra livet på direktionsgangene.

Onsdag d. 8.maj kl. 15.30 17.30 inviterer Leaders Lab til en inspirerende introduktion til dette unikke tiltag i Århus. Arrangementet gentages i Kolding d. 9. maj og i København d. 22. maj.

Vi byder på en lille forfriskning, og du kan møde kvinden bag Leaders Lab og høre om tankerne bag forløbet. Entreen er gratis, og du er velkommen til at tage en kollega eller veninde med.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar