lørdag den 21. april 2012

Fokus på jobsamtalen, et overset men vigtigt led !

Både ledige og jobsøgende søger i stigende grad professional assistance, når drømmejobbet skal søges. I en verden, hvor der ofte er mange hundrede, der søger hvert job, er det ofte marginaler, der gør udfaldet om man kommer til jobsamtale og herfra videre til selve det ønskede job. Hos Jobsøgning.nu, der hjælper jobsøgende, opleves en stigende efterspørgsel efter hjælp. Både når det gælder hjælp til selve jobansøgningen og til CV et, men også når den jobsøgende ønsker at forberede sig bedst muligt til selve jobsamtalen.

Vi oplever ikke kunderne har moralske skrupler ved at søge professionel bistand. Tværtimod erkender mange, at det at skrive jobansøgninger og CV er for mange kun sker få gange i livet og ikke noget, som de i det daglige beskæftiger sig med, siger Tina Ruff, konsulent og partner hos Jobsøgning.nu. I tæt dialog med den pågældende får vi derfor udfærdiget en personlig jobansøgning og et CV, der både er målrettet jobbet og beskriver, hvad den enkelte kan tilbyde. En god ansøgning forbedrer mulighederne for at komme til samtalen.

Mange ledige tilbydes også kurser i at skrive ansøgninger, men hvad med selve samtalen Ansøgningen kan du få hjælp til, men til samtalen skal du kunne klare dig selv.
Når jeg i løbet af processen laver en personlig ansøgning, kommer jeg til at lære de forskellige personer godt at kende. Det betyder, at jeg altid gør alt hvad jeg kan, for at komme med gode råd til hvad de skal lægge vægt på til selve samtalen udtaler Tina Ruff.

Jeg oplever rigtig mange, der er beskedne og ofte får lagt fokus på det, de ikke er så gode til, eller uddyber, at de desværre fik taget en forkert uddannelse og derfor ikke rigtig har brugt den. Der er også mange der af nervøsitet kommer til at tale som et vandfald og dermed mister fokus og ikke får svaret på de spørgsmål, der bliver stillet. På den korte bane er mit råd, at du skal tro på dig selv og huske at fortælle om det, du er god til og stolt af. Du er kaldt til samtale fordi du har det, virksomheden efterspørger og nu vil de finde ud af om du også er en person som passer ind i virksomheden og den øvrige personalegruppe konkluderer Tina Ruff.

På jobsamtalekurser hos Jobsøgning.nu kan du på 1 dag lære nogle simple teknikker, så du kan klare dig rigtig godt til en jobsamtale.

Jobsøgning.nu hjælper jobsøgende med udarbejdelse af jobansøgninger og CV er samt yder rådgivning og coaching. Endvidere afholdes Jobsamtalekurser, hvor den jobsøgende lærer at få mest muligt ud af jobsamtalen. Næste jobsamtalekursus finder sted den 3. Maj 2012 i København.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar