fredag den 6. april 2012

Eksamensangst Intet problem

I forbindelse med eksamen som rykker tættere på, udgiver GodeKarakterer.dk alt deres viden om eksamensangst. Formålet er at hjælpe elever i hele Danmark for at undgå den stress, det giver mange elever at gå til eksamen. Denne viden er samlet af mastercoach Mai Smidt, som til daglig coacher unge mennesker. Et af de populære emner er eksamensangst.

D. 04-04-12 bringer Ritzau en historie om at de studerende plages af stress. Stressrådgiver Thomas Pape fortæller at der på hans klinik er kommet flere og flere studerende, som er mere syge end tidligere. De unge presses hårdere og hårdere, og det giver udslag i deres fysiske og psykiske velbefindende. Det kan ses på deres karakterer, som får konsekvenser for deres fremtid.

Det er et nødvendigt initiativ at udgive vores viden på GodeKarakterer.dk. Det kommer til at hjælpe mange studerende i Danmark. Eksamensangst er et ord der er på de flestes læber i eksamensperioden, hvilket er en skam. Ingen behøver at lide af eksamensangst. Nervøsiteten kan nok aldrig undgås helt, men at folk ligefrem skal have angst, er at gå for vidt udtaler Mai Smidt fra GodeKarakterer.dk.

Hver måned hjælper GodeKarakterer.dk ca. 10.000 elever med deres studie, studievalg, lektielæsning og håndtering af eksamener. Ved at samle denne viden på en så populær side, gør at elever Danmark over kan komme et skridt tættere på at løse eksamensangsten.

Der er en masse teknikker som kan hjælpe de unge. Et godt eksempel er at bruge en visualiseringsøvelse ved at forestille sig at man er til eksamen, så snyder man hjernen til at tro man har været der. Jo flere gange man har gjort det, jo roligere vil man være i selve eksamenssituationen fortsætter Mai Smidt.

Læs mere her

tags: Danmark, Ritzau, stress, lektielæsning, studerende,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar