tirsdag den 24. april 2012

McKinsey Modellen giver danske virksomheder vind i sejlene

Ledelse på McKinsey-måden er uden smutveje og nemme løsninger, men gengæld tilbydes en 8-trins-model for optimal organisatorisk ydeevne. Samtlige konsulenter i McKinsey praktiserer en hemmelig metode, når de skal sikre deres kunder forandri...nger og forbedringer. Som en hær marcherer de ind i organisationerne og slår alle ineffektive processer ihjel. Der er meget at lære af McKinsey, og derfor sætter Mini MBAen igen fokus på den hemmelige metode. Alle McKinsey-anere optrænes i en bestemt problemløsnings-model. Den såkaldte McKinsey 7S... Læs med på http://www.minimba.dk

Mini MBAen gennemgår McKinseys effektive 8-trins model for optimal organisatorisk ydeevne. Modellen er kendt i hele verdenen og sætter vedvarende nye standarder. Alle McKinseys konsulenter optrænes i denne bestemt problemløsnings-model. Den såkaldte McKinsey 7S .

Pointen i modellen McKinseys kendte 7S model er i korte træk, at alle syv elementer gensidigt påv...irker hinanden i en positiv synergieffekt. Modellen gør det muligt at se, om et eller flere elementer er underprioriteret. Dermed kan modellen hjælpe en til at se, hvad der særligt skal fokuseres på. Problemløsningsmodellen fokuserer så på, hvordan arbejdet med at identificere problemerne foregår. Modellen beskrives særligt af Ethan Rasil og Paul Friga i The McKinsey Mind. Her fremhæves otte skridt, der kronologisk skal følges i en proces:

1. Definer problemet
2. Design analysen
3. Indhent data
4. Fortolk data
5. Præsenter ideer til løsninger
6. Hav styr på teamet
7. Hav styr på kunden
8. Hav styr på dig selv

Læs mere om modellen direkte på http://www.probana.com/dip.asp

Læs mere her

tags: organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar