tirsdag den 27. november 2012

Anmelderrost nordjysk musiker gæstede Hørby Efterskole.

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  




SENESTE NYT





Artikler




 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKER



MEST BESØGTE BUTIKKER



MINDST BESØGTE BUTIKKER



TILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy - Smykker
Torsdag den 25. oktober kunne Spil Dansk Dagen fejres for 12. gang både på Hørby Efterskole og som arrangement. Spil Dansk Dagen er dagen, hvor DR og en lang række organisationer spiller og hylder dansk musik. Det foregår over hele landet, og man kan høre dansk produceret musik både på DR's kanaler og en lang række radiostationer.

På Hørby Efterskole blev Spil Dansk Dagen markeret med en eftermiddagskoncert med det nordjyske sangtalent Renée Søndergaard, der for tiden er på koncerttur rundt i landet. Hun gav onsdag aften koncert i København, men nåede Hørby Efterskole til en tidlig eftermiddagskoncert på Spil Dansk Dagen.

Renée Søndergaard udgav i december sin anmelderroste debut-EP Not Here For Love , og blev i januar tildelt Spar Nords Kulturpris for sit arbejde som sanger og sangskriver. Hun er en spændende og iørefaldende kunstner og hun besidder en stor vilje til at finde og følge sit eget personlige udtryk, og med hendes dybt personlige stemme får man en klar fornemmelse af, at hun har noget på spil.


Renée Søndergaard er den første musiker, der i skoleåret 2012/13 gæster Hørby Efterskole, hvor der er stor tradition for, at man året igennem afholder flere koncerter for eleverne med optrædende udefra. Hørby Efterskoles egne elever fra Musik-&Dramalinien står naturligvis også ofte på scenen for at vise deres kunnen over for efterskolevennerne, men til et godt musikliv hører også spillende gæster. Flere af gæsterne gennem årene har faktisk grundlagt deres liv som musikere, men de i sin tid var efterskoleelever på netop Hørby Efterskole.

Læs mere her

tags: København, kunst, radio, december, 2012, koncert, organisation, efterskole,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar