fredag den 9. november 2012

Gå-hjem-møde om at drive virksomhed fra boligen

Deloitte i Slagelse og forfatter til den nye iværksætterhåndbog Virksomhed i boligen indbyder til gå-hjem-møde onsdag den 14. nov.

Flere og flere vælger at springe ud som selvstændige. I de første måneder af 2012 blev der registreret 3.500 nye enkeltmandsvirksomheder om måneden. Til sammenligning blev der startet godt 1.700 om måneden i 2008. Mange af disse etablerer sig i boligen, både af nød og af lyst.

Fordelene ved at drive virksomhed fra boligen er åbenlyse. Et liv med plads til familie og børn og uden alenlange trafikkøer på motorvejen. Et liv som sin egen herre uden at sætte sig i dyr husleje og gæld. Men hvordan og hvad gør man, hvis man har tanker om at starte for sig selv og have virksomhed i boligen Hvad må man, hvor meget må man trække fra, og hvad skal man have tilladelse til Det og meget mere sættes der denne eftermiddag fokus på.

Helle Lundsgaard har skrevet bogen Virksomhed i boligen , der er en praktisk håndbog og en bog til inspiration. I foredraget kan Helle Lundsgaard fortælle om, hvordan andre driver en virksomhed fra hjemmet med succes. Hertil giver hun et overblik over de mange forskellige regler, man som selvstændig skal kende, hvis man starter hjemmefra. Uanset om man drømmer stort eller småt, bliver man hjulpet godt på vej af forfatteren, som også har oplevet mange af udfordringerne selv i forbindelse med indretningen af eget kommunikationsbureau i et udhus i baghaven.

Foredraget gennemgår såvel de byggetekniske og arbejdsmiljømæssige som de skattemæssige udfordringer. Hun får hjælp fra Deloittes skatteekspert, Kenny Isaksen, der gennemgår de skattemæssige udfordringer og muligheder og er med til at besvare spørgsmål fra tilhørerne. Tilhørerne får både inspiration og konkrete råd med hjem.

Gå-hjem mødet holdes hos Deloitte, Nr. Ringgade 70 A, 4200 Slagelse onsdag den 14. november kl. 15.30-18.00. Det koster 100 kr. for foredraget alene og 399,- med bogen. Tilmelding foregår via virksomhediboligen.dk.

Billedtekster:
Foto fra Klinik ved Slagelse:

Virksomheden kan ligge både i en almindelig lejlighed eller et parcelhus, i et udhus i haven eller i udlængerne på en landejendom som her på Tronagergaard Klinik for fodterapi syd for Slagelse.

Flere fotos fra cases i bogen kan hentes på: https://www.dropbox.com/sh/5n1mhltziky2s9m/GIWkrgHwWK

Foredraget kommer rundt om mange kreative måder at indrette sig på med virksomhed i boligen. Fx med mødelokale i køkkenet, kontor i stuen, under børnenes køjeseng eller i soveværelset.

Læs mere her

tags: 2008, selvstændig, 2012, virksomhed, Slagelse, motorvej, kreativ, arbejdsmiljø, kommunikation, forfatter, husleje, Ford, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar