torsdag den 8. november 2012

Jobrotation skaber vækst - prøv uddannelse med tilskud

Østfyns Erhvervsråd opfordrer til jobrotation. Hvem kan sige nej tak til det I en tid med stagneret vækst kan jobrotation være vejen videre til nye vækstområder for virksomheder og beskæftigelse for ledige.

Jobrotation skaber vækst...
Østfyns erhvervsråd forsøger at åbne for flere jobrotationsprojekter i det private erhvervsliv ved at kontakte seks af de største virksomheder i Nyborg Kommune og opfordrer dem til et samarbejde omkring jobrotation. Det lokale erhvervsliv bør være interesseret i at høre mere med om helt de åbenlyse fordele, der er ved jobrotation, som eksempelvis:

Forbedring af konkurrenceevnen gennem uddannelse, bedre kompetencer i medarbejderstaben og vækst for virksomheden generelt
Mulighed for virkardækning, når faste medarbejdere er i uddannelse
Ledige ansættes, som vikarer og opkvalificeres derved samtidig med, at de genetablerer tilknytningen til arbejdsmarkedet.

Sådan foregår jobrotation
En virksomhed har en eller flere medarbejdere, der har behov for videreuddannelse der kan styrke virksomhedens konkurrenceevne og dermed vækst.
I den periode hvor en medarbejder uddannes, tilbyder Jobcenter Nyborg at give et tilskud på 170 kr. i timen til virksomheden, hvis den ansætter en arbejdsledig vikar til at udfylde medarbejderens jobområde. Vikaren rekrutteres til det konkrete jobrotationsprojektet via Jobcenter Nyborg, som i samarbejde med virksomheden udarbejder en job- og profilbeskrivelse , så vikarerne matches korrekt ind i vikariaterne. Hvis, du vil vide om jobrotation er Jobcenter Nyborg klar med rådgivning og hjælp.

Kom og hør om jobrotation er noget for din virksomhed

Østfyns Erhvervsråd holder i samarbejde med Jobcenter Nyborg og repræsentant fra uddannelsesområdet et fyraftensmøde i 27. november 2012.

For yderligere oplysninger kontakt
Ansvarlig for jobrotation i Jobcenter Nyborg Kenneth Damsgaard, tlf. 6333 7180.
Koordinator på jobrotation Fatima Bijedic, tlf. 6333 7830.

Læs mere her

tags: uddannelse, Nyborg, 2012, virksomhed, arbejdsmarked, beskæftigelse, konkurrence, vikar,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar