tirsdag den 20. november 2012

Klæd sygeplejersken på ? og af

Region Hovedstaden investerer i nye uniformer, og i forbindelse med introduktionen, er der blevet lavet en interaktiv side med digitale mannequiner, hvor man kan prøve de forskellige beklædningsgenstande.
Søren og Mette er ganske bare på Region Hovedstadens intranet. Her ligger de virtuelle kroppe til regionens nye uniformsprojekt som moderne påklædningsdukker. På den måde kan de hospitalsansatte selv gå ind og sammensætte den uniform, de mener, vil passe netop dem bedst i fremtiden.

Uniformerne er vigtige
- Det jo er medarbejderne, der skal bruge tøjet i det daglige, derfor er det også vigtigt, at alle føler sig orienteret og involveret. En uniform, man skal gå i hver dag, er meget afgørende for ens selvforståelse og trivsel. Så vi er meget glade for de nye uniformer, som er smarte og meget mere fleksible for den enkelte, fortæller Koncerndirektør Katja Kayser fra Region Hovedstaden.

Uniformer skræddersyet til hverdagen
Med det nye uniformsprogram får den enkelte medarbejder mulighed for at vælge frit fra hele sortimentet, som omfatter 20 forskellige uniformsdele. Der er i sortimentet taget højde for forskellige kropsbygninger, så der er modeller til brede, smalle, høje og lave. Det er også muligt at klæde sig efter årstiden, da det som noget nyt vil være muligt for alle at gå i ¾ lange bukser og t-shirts, når det er varmt samt cardigan og varme veste, når det er koldt.

Fakta:

De nye uniformer er blevet designet af Hanne Larsen. Medarbejderne har selv været med til at udpege designeren.
300 ansatte i regionen har i et halvt år testet en prøvekollektion af uniformerne
De første uniformer bliver bestilt til levering andet halvår 2013, men det er ikke alle hospitaler der får uniformer på én gang. I første omgang er det Hillerød, Gentofte, Hvidovre og Amager Hospital, der tager de nye uniformer i brug.
Klæd sygeplejerskerne på her:

http://www.regionh.dk/topmenu/Nyt_Presse/Nyheder/Temanyhed

Læs mere her

tags: hospital, direktør, 2013, Hvidovre, Amager, Region Hovedstaden, Hillerød, sprog, sygeplejerske, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar