lørdag den 24. november 2012

Efterskole på prøve

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  




SENESTE NYT





Artikler




 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKER



MEST BESØGTE BUTIKKER



MINDST BESØGTE BUTIKKER



TILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy - Smykker
Hørby Efterskole har haft besøg fra Østermark Skolen i Aars, hvorfra 70 elever fra 7. klasse tilbragte et døgn i Hørby og her fik en smagsprøve på efterskolelivet.

- Det at tage på efterskole er noget, der trækker i rigtig mange unge, fortæller lærer Johnni Rasmussen og fremhæver, at selvom der vil være et par år til, at en elev i 7. klasse eventuelt drager af sted på efterskole, så er det godt at have en fornemmelse af, hvad det er for noget. En fornemmelse man så kan have med i sine overvejelser, når der skal tænkes længere fra end til årene i folkeskolen.

Under opholdet på Hørby Efterskole stiftede Østermark-eleverne kendskab med noget af det, der kendetegner Hørby Efterskole nemlig undervisning med læringsstile, og således skulle også folkeskoleeleverne gennemgå en læringsstilstest, så de kunne blive kloge på, hvordan de bedst går i gang med nye ting, der skal læres, ligesom de også i matematik blev undervist af nogle af efterskoleeleverne, der matchede deres egen læringsstil.

Østermark-eleverne blev naturligvis også udfordret i noget af det, som fylder dagen på Hørby Efterskole. Der var derfor drama og teatersport på programmet, ligesom idrætten også var med, da gæsterne stillede op i en række af de kendte boldspil. Her skal det nævnes, at det var de små fra Østermark, der løb af med sejren i såvel fodbold som håndbold.

Læs mere her

tags: håndbold, fodbold, folkeskole, undervisning, efterskole,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar