onsdag den 21. november 2012

Gratis foredrag med mentaltræner Søren Holmgren

Er du knivskarp på dine største styrker - og bruger du dem optimalt i hverdagen

Dette emne stiller Søren Holmgren skarpt på, når han tirsdag den 27. november går på scenen på Café Elefanten på Carlsberg, hvor han fortæller om mental styrketræning og om, hvordan man kan arbejde målrettet med at bringe sine personlige styrker i spil i hverdagen.

Nyere forskning viser, at man kan øge sin performance, produktivitet og trivsel, når man udforsker sine personlige styrker og sørger for at sætte dem i spil. Og derfor er det vigtigt at man kender sine personlige styrker - og gør en indsats i hverdagen.

Søren Holmgren har selv en ukuelig tilgang til livet og en usædvanlig personlig historie at fortælle. Han blev blind som 17-årig, men trodsede alle odds, blev dobbelt olympisk guldvinder, vandt en prestigefyldt pris for sit salgstalent og har i dag en succesrig virksomhed og et lykkeligt familieliv.

Søren fortæller på en humoristisk og gribende måde om, hvordan han arbejder styrkebaseret i forhold til at nå sine mål. Og giver et indblik i, hvordan han som blind fandt vejen til succes i et internationalt erhvervsliv.

Tag venner, familie og kolleger med til en forrygende aften på Elefanten i Valby, hvor der er garanti for god underholdning og stof til eftertanke!

Foredraget på Café Elefanten (Pasteursvej 20, 1778 Kbh V)starter kl. 17 og illustreres i øvrigt af Jørn Nielsen fra Creative Support. Jørn er en gudsbenådet tegner, som har lovet at finde sin mest humoristiske pen frem denne aften.

Illustrationerne vil efterfølgende være at finde på 3x07 s facebookside, hvor man også kan tilmelde sig arrangementet:

http://www.facebook.com/3X07com fref=ts

Læs mere her

tags: Carlsberg, virksomhed, produktivitet, Valby, styrketræning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar