fredag den 30. august 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Konkurrenter på spring for at snuppe Pihls ingeniører

»Jeg planlægger aldrig mange år frem«
Rising Stars 2013: Jens Nordvig, 39 år, har tre titler og tre funktioner i finansforretningen Nomura Securities i New York.
Læs mere her

»Næste skridt kan være en global position«
Rising Stars 2013: Susanne Nickelsen lever struktureret. Ellers ville det ikke være muligt på en gang at passe lederjob i medicinalbranchen, et MBA-studie og familieliv med fire børn.
Læs mere her

»Jeg vil selvfølgelig gerne være CEO«
Rising Stars 2013: Indtil videre er Kasper Friis Nilaus tilfreds med at være del af ledelsesgruppen hos verdens største slæbebådsrederi.
Læs mere her

»Her kan man hurtigt se effekten af sine beslutninger«
Rising Stars 2013: Istanbul har altid trukket i Emil Kongshøj Larsen, og han har nydt at bo der som ansvarlig for Novo Nordisks ni markeder i Mellemøsten. Nu er han på vej til Zürich.
Læs mere her

»Jeg vil gerne være direkte leder igen«
Rising Stars 2013: Godt tre år som direktør for Carlsbergs bryggeri i Grækenland gav smag på mere for 39-årige Søren Brinck.
Læs mere her

Kan du huske Preben Damgaard?
Brødrene Damgaard forede sig med en milliard kr. hver, da de var blandt sælgerne af it-virksomhed Navision for godt ti år siden. Preben Damgaard, der netop er fyldt 50 år, har i modsætning til sin bror beholdt »det meste« af sin formue og efterhånden fundet ud af, hvordan han bedst forvalter, investerer og nyder den.
Læs mere her

Konkurrenter på spring for at snuppe Pihls ingeniører
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/konkurrenter-paa-spring-snuppe-pihls-ingenioerer-411 Aarsleff og Züblin har allerede hyret medarbejdere fra det konkursramte Pihl & Son til at fortsætte deres projekter. Både MT Højgaard og NCC ser meget gerne ansøgninger fra tidligere Pihl-medarbejdere. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar