torsdag den 1. august 2013

Roommates er løsningen for desperate studieboligsøgende

Studieboligsituationen er værre end nogensinde. Derfor kan Findroomate.dk melde om stigning i søgninger efter netop roommates og unge som ønsker at dele en stor lejlighed

Efter at masser af studerende netop har fået brev om studieoptag, er der startet en desperat kamp om de studieboliger der i de store universitetsbyer er alt, alt for få af.

Faktisk er situationen så kritisk - med 9000 på venteliste til kollegium- eller ungdomsbolig - at dir. Iben Koch Ubsbolig, på dr.dk 16. ds. har udtalte: Hvis du skal have en kollegie- eller ungdomsbolig, er du nødt til at søge et stykke udenfor København. Du kan blive nødt til at tage en bolig i Helsingør eller Næstved!

Spørger man de unge, vil de imidlertid helst bo i cykelafstand af studiet. Det viser alle brugerundersøgelser, tilføjer Kristian Matthes, der er CEO for Findroommate.dk. Og da der eksisterer en stor uudnyttet ressource i større eller mindre lejligheder, hvor der mangler en roommate eller som unge med fordel kan dele, vil vi gerne opfordre folk til at afprøve denne nærliggende mulighed. Vores undersøgelser fra Lejebolig.dk viser, at der i de 4 største byer, og omegn er 2235 boliger som med fordel kan deles, heraf 673 i København.

Det vil kunne hjælpe en del unge, da disse boliger sagtens kan deles af 3 til 5 studerende.

Som del af Freeway-koncernen, der også omfatter Skandinaviens foretrukne dating-forum Dating.dk, ved folkene bag Findroommate.dk gennem Freeways andre tjekkede sites som Lejebolig.dk, hvor skoen trykker.

Hvis ikke man har velhavende forældre som kan gøre et godt forældrekøb, kan studietiden let bliver et mareridt af i form af alt for mange sofaovernatninger eller en studiebolig som ligger uoverkommeligt langt fra studiestedet, fortsætter Kristian Matthes.

Findroommate.dk er super nemt og ligetil. Man kan specificere så meget eller så lidt som man har lyst og behov for. Det giver ro i maven, at man kan se billeder og læse om potentielle bofæller, herunder tage en dialog med dem, inden man beslutter sig for, hvem man vil dele bolig med.

Læs mere her

tags: København, Næstved, Næstved, Helsingør, studerende, Skandinavien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar