søndag den 4. august 2013

Sådan kommer du foran i jobkøen

Arbejdsløsheden stiger, og jobmarkedet bliver stadig mere trægt. IT-Universitetet giver studerende mulighed for at skabe direkte kontakt med de virksomheder, der skal ansætte dem, når deres uddannelse er færdig.

Torsdag den 12. november fra 12-16 afholder IT-Universitetet IT Matchmaking. Det er en karrieremesse, hvor flere af landets største it-virksomheder samles for at mødes med universitetets eftertragtede studerende. Der kommer omkring 25 virksomheder, og alle studerende er velkomne til at komme og shoppe rundt.

Formålet med karrieremessen er at skabe den første kontakt mellem de studerende og deres kommende arbejdsgivere, og derved lette jobsøgningen.

- Hvis de studerende bruger noget af deres studietid på at lave projekter med virksomheder, eller har gjort opmærksom på sig selv på andre måder under studiet, vil det gavne jobsøgningen. Netværket er utroligt vigtigt, og det er på IT Matchmaking, man kan starte med at bygge sit netværk op, forklarer Rebecca Foss, som er daglig leder af Studie- og Erhvervsvejledningen på IT-Universitetet.

Mange store virksomheder har meldt sig
Og det er ikke kun de studerende, der er interesserede i at bygge netværket op. Indtil videre har en lang række store danske og internationale virksomheder meldt sig til IT Matchmaking, blandt andet DR Interactive, Nationalbanken, NNIT, Deloitte Business Consulting, Siemens, Rambøll informatik/management, Accenture, Radiometer, Danske Bank, KMD, Netcompany, Rehfeld, Kraftvaerk A/S, ATP, Sirius IT, Maconomy, Danfoss, Jobindex og Assurator.

- Vores studerende er nogle af dem, der har færrest problemer med at komme i arbejde, men vi vil alligevel være med til at sikre, at de også får det rigtige arbejde, når de er færdige her. Derfor opfordrer vi alle studerende til at komme og tage for sig af de gode kontakter, de kan skabe for sig selv på IT Matchmaking, siger Rebecca Foss.

IT-Universitetet afholder IT Matchmaking to gange om året.

Yderligere oplysninger
Leder af Studie- og Erhvervsvejledningen, Rebecca Foss, tlf.: 7218 5209, mobil: 6178 5830
Presseansvarlig Mikkel Svane-Petersen, tlf.: 2555 0447

Læs mere her

tags: Siemens, ATP, uddannelse, Danske Bank, Nationalbanken, KMD, virksomhed, jobmarked, Danske Bank,, Danfoss, arbejdsgiver, studerende, Rambøll,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar