onsdag den 20. august 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om Retten til at blive glemt af Google er en gave for rekruttørerne

Langt de fleste ingeniører gør ikke så meget væsen af sig, selvom mange af dem faktisk er ret seje o

Læs mere her

Sådan klarer du personlighedstesten til jobsamtalen
1. Snyd ikke i testen – du har fået jobsamtalen, men hvis detaljesans er vigtigt for at blive succesfuld i jobbet, og det ikke er dig, vil du så reelt trives i det job? Du bliver også vurderet på din selvindsigt, troværdighed og ærlighed, når du tager en test.  2. Når du udfylder testen, så tænk på eksempler fra erhvervsrettede situationer. Hvad gjorde jeg i en bestemt situation?  
Læs mere her

Tre InnoBoostere skal erstatte én Videnpilot
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/tre-innoboostere-skal-erstatte-en-videnpilot-2038 Ny innovationsordning til små og mellemstore virksomheder skubber den gamle Videnpilot-ordning af banen. Jobfinder
Læs mere her

Virksomheder elsker rekrutteringstest
Forvent at du skal til test, næste gang du søger en stilling. Det er populært som aldrig før blandt danske virksomheder at personlighedsteste.
Læs mere her

Diskret pengeformidler
Jesper Bo Hansen har i 14 år stået i spidsen for Catella, som normalt har en tilbagetrukket rolle med at binde kapital og ejendomme sammen – og udspringer af den stenrige IKEA-koncern.
Læs mere her

Retten til at blive glemt af Google er en gave for rekruttørerne
Takket være en nylig EU-dom kan du nu bede Google fjerne uønskede resultater, der dukker op, når man søger på dit navn. En fordel for jobsøgerne skulle man tro, men faktisk gør det også rekruttørernes arbejde lettere. Foto: FRANCOIS GLORIES
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar