onsdag den 13. august 2014

Til trods for Finanskrisen er der fortsat behov for spidskompetencer i virksomhederne

I en tid præget af et nervøst arbejdsmarked, finanskrise, bekymringer og nedskæringer er der fortsat behov for spidskompetencer i virksomhederne udtaler Adm. Direktør Brian Jørgensen fra Flexhouse A/S.

I de senere år har vi set en massiv vækst i virksomhederne og ikke mindst i rekrutteringsbranchen. Mange nye bureauer har set dagens lys. Der er i dag meget hård konkurrence bureauerne imellem hvorfor, vi konstant må udvikle vores koncepter og tilpasse os markedssituationen. Hos Flexhouse A/S mærker vi nedgangen blandt de ufaglærte medarbejdere og vores vikarer. Mange virksomheders ordrebeholdning er nedadgående og nervøsiteten spreder sig. Der skæres ind til benet for at sikre likviditeten og de eksterne vikarer opsiges som de første.

Vi forventer i Flexhouse A/S i løbet af de kommende måneder, at se en stigning i efterspørgslen på vikarer. Virksomheder, som har beskåret deres bemanding og som i en spidsbelastende periode vil få et behov for yderligere personale, vil vælge en vikarløsning frem for en fastansættelse, da man er bekymret for fremtiden.

Flexhouse A/S vikar koncept, står for fleksibilitet. Netop fleksibilitet er nøgleordet når vi taler om vikarer og vikarløsninger. Flere og flere virksomheder oplever i disse tider stigende krav til hurtig tilpasning i alle led. For langt de fleste betyder dette, at det ofte er umuligt, at tilpasse organisationen efter de udsving, der i sagens natur vil være henover året, måneden og ugen.

Til trods for færre fastansættelser i virksomhederne mærker vi i Flexhouse A/S et større behov for spidskompetencer. Vi ser en stor efterspørgsel efter ingeniører, teknikere, konstruktører og designere indenfor elektronik, el – og maskinområdet samt økonomi– og regnskabsmedarbejdere, strategiske indkøbere og HR medarbejdere. Disse medarbejderkategorier er en mangelvare på det danske arbejdsmarked og er ofte ikke aktivt jobsøgende.

Flexhouse A/S rekrutteringskoncept Flex Search and Selection er et unikt koncept som muliggør rekruttering af ovenstående medarbejderkategorier til virksomhederne. Konceptet tilsikrer, at vi i tillæg til de aktivt jobsøgende som har aktive CV’er i en eller flere CV databaser og som løbende er på udkig efter spændende annoncer, retter direkte henvendelse til de passivt jobsøgende som kigger lidt på opfordring fra venner, kolleger, reklamer og lignende. Disse kategorier bliver ofte fristet af de spændende jobtilbud fra Flexhouse A/S.

På www.flexhouse.dk finder du yderligere information om Flexhouse A/S. Du finder desuden vores emneavis for november med en dugfrisk præsentation af kvalificerede kandidater, der er parat til et jobskifte, udtaler Adm. Direktør Brian Jørgensen.
 

Læs mere her

tags: økonomi, regnskab, virksomhed, fleksibilitet, strategi, organisation, jobsøgende, ansættelse, arbejdsmarked, konkurrence, vikar, database,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar