lørdag den 23. august 2014

Ny søgetjeneste for kurser og efteruddannelser

Berlingske media har lanceret en ny uddannelses sektion online. Søgetjenesten, der er oprettet i samarbejde med finduddannelse.dk, bliver opdateret dagligt – og henvender sig til virksomheder og erhvervsaktive personer. www.finduddannelse.dk skaber et direkte led mellem erhverv og uddannelsesudbydere. Danske virksomheder og deres medarbejdere har nu muligheden for gratis at søge efter samtlige landets kurser, videre– og efteruddannelser.

Efteruddannelse og kompetenceudvikling bliver stadig vigtigere. Videreuddannelse sikrer erhvervslivet dynamiske og fremtidsorienterede medarbejdere. Sammen med finduddannelse.dk har Berlingske Media skabt et professionelt værktøj, som forbinder uddannelsesudbydere og –efterspørgere.

Den ambitiøse nye søgetjeneste, der allerede er at finde på både Berlingske.dk og Business.dk, er nu lanceret på:

Erhvervsbladet
Urban
Århus Stiftstidende
Randers Amtsavis
Viborg Folkeblad
Dagbladet Holstebro Struer og Dagbladet Ringkøbing Skjern

www.finduddannelse.dk er en videreudvikling af og et søsterselskab til utbildning.se, som på blot få år er blevet Sveriges mest anvendte søgetjeneste for videreuddannelse. Den svenske hjemmeside, oprindeligt startet af to unge entreprenører, har mere end 60,000 aktive besøgende hver måned. Mattias Säker er administrerende direktør for og medstifter af begge søgetjenester:

"finduddannelse.dks mål i dette unikke samarbejde med er at blive Danmarks mest benyttede søgemaskine for kurser og uddannelser rettet mod erhvervslivet. Der er et tydeligt behov for det, vi tilbyder at samle alle uddannelsesudbydere på en overskuelig facon, og vi kan allerede måle en fænomenal respons.

www.finduddannelse.dk bliver nu anvendt af 1,000 kursus–interesserede hver dag og vokser i øjeblikket eksponentielt. Vi ser frem til via dette initiativ at kunne tilbyde en ny, relevant service til tusindvis af læsere" siger Mattias Säker.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, direktør, Århus, uddannelse, Randers, Holstebro, Viborg, Struer, Ringkøbing, virksomhed, erhvervslivet, Skjern, Business.dk, kompetenceudvikling, efteruddannelse, søgemaskine, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar