torsdag den 21. august 2014

Få succes med underlig ledelse

Varm luft af enhver slags, teoretisk management–speak og tomme powerpoint–postulater glimrer ved deres fravær, når en af landets mest jordnære ledelses–eksperter åbner sin nye tv–serie om – ja, ledelse.

Manden er Mogens Nørgaard, direktør for it–firmaet Miracle og kendt fra utallige klummer i it–pressen og snart også tv–programmet "Den hemmelige millionær". Onsdag den 24. september blænder ComONs web–tv op for en ny serie med miniforedrag af Mogens Nørgaard om "Ledelse på den underlige måde."

Blandt de mange alternative veje til succesfuld ledelse, som man kan støde på i "Ledelse på den underlige måde", er princippet om altid at sige ja. Dermed breder der sig en holdning om at ting kan lade sig gøre i virksomheden, og det fører igen til andre positive egenskaber. Omvendt er misbrug af velviljen forbavsende sjælden, pointerer Mogens Nørgaard.

Andre af hans underfundige principper handler om kun at ansætte folk, man kan lide. Der serveres også ukonventionelle råd om at undgå ting som mellemledere, professionelle bestyrelser, faktureringstvang og ligebehandling.

Mogens Nørgaards egne ledelseserfaringer stammer fra it–konsulentfirmaet Miracle A/S, der på otte år er vokset fra nul til 75 medarbejdere og i dag omsætter for 100 millioner kroner.

###

Om Mediaprovider
Mediaprovider Scandinavia AB er en ekspansiv medievirksomhed med fokus på internet publishing. Selskabet har en stærk og uafhængig position inden for områderne telekom/IT, forbrugerelektronik, foto, film og underholdning med førende internettjenester indenfor disse områder. Selskabet driver forretning i Sverige, Danmark og via samarbejdspartnere i Norge og selskabets aktie handles på First North. Besøg www.mediaprovider.dk for mere information om os og vores produkter.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, direktør, internet, virksomhed, forbrugerelektronik, First North,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar