søndag den 31. august 2014

Tid til ledelses- og medarbejderudvikling

Med udsigt til en periode med lavkonjunktur er det vigtigste man kan gøre at investere i ledelses– og medarbejderudvikling. Det gælder om at få skabt en motiveret og engageret medarbejdergruppe, der kan kompensere for lavkonjunkturen og bære virksomheden igennem med mere end blot skinnet på næsen. Hvis engagementet og arbejdsmoralen er i top, bliver der skabt forretninger.

Aktiv Kurser / Probana er blandt landets førende uddannelsesudbydere, og tilbyder uddannelser på MBA–niveau inden for alle HR–områder, stress, arbejdsmiljø og LEAN.

Vores uddannelser er udarbejdet i samarbejde med landets førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra de videregående uddannelser og erhvervslivet og indeholder den skarpeste viden og inspiration.

Uddannelserne kombinerer traditionel undervisning med e–learning, hvor kursisten altid har adgang til pensum, øvelser og cases. Denne model bifaldes af deltagerne og viser fantastiske resultater, der på ingen måde kan sammenlignes med korte en– eller to–dags kurser.

Find din næste uddannelse på www.probana.com/akursuskatalog.asp
 

Læs mere her

tags: uddannelse, virksomhed, erhvervslivet, stress, arbejdsmiljø, Probana, medarbejderudvikling, undervisning, videregående uddannelse, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar