søndag den 3. august 2014

LEAN som karrierevej

Flere og flere gør Lean til deres nye karrierevej og levebrød. Mange af landets største konsulenthuse rekrutterer i denne tid folk, der har specialiseret sig inden for lean til topkonsulentstillinger. Lean arbejdsformen vinder i stigende grad indpas i virksomheder i dag. Det er faktisk blevet en karrierevej for mange. Eller et attraktivt springbrædt i karrieren.

Bliv klædt på til at gennemføre effektive Lean projekter og styrke virksomhedens udvikling, vækst og resultater.

Et metodisk, teoretisk og praktisk uddannelsesforløb for konsulenter, personaleansvarlige og ledere på alle niveauer i både offentlige og private virksomheder. Undervisningen giver en solid teoretisk og praktisk indføring og træning i Lean principperne og metoden i relation til internt og eksternt konsulentarbejde.

Eksempler på effektiviseringsresultater med Lean fra danske virksomheder:

Halvvering af fejlomkostninger.
Fordoblet effektivitet i administration, service og produktion.
50 % forbedring af kvalitet og ydelse.

Lean projektlederuddannelsen er baseret på e learning, men kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Uddannelsen bygger på de mest centrale områder og færdigheder inden for ledelse, effektivisering, psykologi, kommunikation og feedback. Undervisningen foregår på et højt kvalificeret niveau og giver deltagerne viden om de principper og værktøjer, som er en forudsætning for at iværksætte og gennemføre Lean processer.

Hvis De er interesseret, kan De læse mere på www.probana.com/lean.asp, hvor De også kan tilmelde Dem direkte. De er også velkommen til kontakte os på tfl. 45 76 58 58.
 

Læs mere her

tags: uddannelse, virksomhed, omkostninger, psykologi, kommunikation, projektleder, Ford, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar