søndag den 7. marts 2010

Bliv på jobbet ? tag en efteruddannelse

Bad Request

For mig var det en rigtig god oplevelse at læse via Internettet, hvor jeg selv kunne planlægge min tid. Jeg blev også positiv overrasket over niveauet på materialet Lene Hadbjerg Sørensen - TDC

Tiden er knap for de fleste virksomheder i et samfund, hvor det handler om effektivitet og overlevelse. Det at skulle være væk fra kontoret et par dage synes ofte uoverskueligt. Gevinsten ved at tage en uddannelse eller et kursus hos Probana Management/Aktiv Kurser er ikke blot ny viden og større kompetence, det er også muligheden for at lære når og hvor det passer ind i kalenderen. Kombinationen af e-læring og kursusdage fungerer perfekt for travle erhvervsfolk, der ønsker at være på forkant med udviklingen.

Der er brug for et kompetenceløft, hvis man vil følge med tiden. Der er kommet mere fokus på efteruddannelse, men efteruddannelserne når stadig ikke ud til alle. Det koster økonomisk, hvis uddannelsen erstatter arbejdstiden, og medarbejderne skal væk fra arbejdspladsen. Problemerne for efteruddannelserne skyldes bl.a., at det koster medarbejderen tid ud over arbejdet, derfor er e-learninguddannelserne hos Aktiv Kurser - Landets førende leverandør af efteruddannelse online - blevet en kærkommen løsning for næsten samtlige virksomheder i både den private og offentlige sektor.

Mere end 15 forskellige uddannelser
Uddannelserne hos Probana Management/Aktiv Kurser er udarbejdet i samarbejde med landets førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra de videregående uddannelser og erhvervslivet og indeholder den skarpeste viden og inspiration inden for:

Ledelse og lederudvikling
Psykologi
HR og personaleledelse
PA'ere og chefsekretærer

Som supplering til det online pensum tilbyder Probana Management/ Aktiv Kurser én valgfri kursusdag om måneden, hvor du får mulighed for at koble din nyerhvervede teoretiske viden til praksis gennem undervisning og øvelser. Denne kursusdag foregår på minimum 4 stjernede hoteller centralt i København og Århus, der er fuld forplejning i skønne omgivelser. Underviserne på disse kursusdage er blandt landets førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere for videregående uddannelser og erhvervslivet.

Læs om alle Aktiv Kurser/ Probana Managements uddannelser her: www.probana.com/akursuskatalog.asp

Se mere om undervisere, samarbejdspartnere og læs tidligere deltagers oplevelser på: www.probana.com

For yderligere information kontakt venligst
Aktiv Kurser/ Probana Management
45 76 58 58

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar