onsdag den 17. marts 2010

Peter Bro ny leder af journalistuddannelserne i Odense

Lektor, ph.d. Peter Bro, 37 år, tiltræder 1. april stillingen som leder af Center for Journalistik på Syddansk Universitet.

Peter Bro har bortset fra et par afstikkere til Københavns Universitet og Columbia University været knyttet til journalist-uddannelserne på Syddansk Universitet siden 1999. Her har han undervist stort set samtlige ti årgange af journalister, som er uddannet fra Center for Journalistik i Odense.

Styrelsesformand, Per Westergård, ansvarshavende chefredaktør for Fyens Stiftstidende, siger om udnævnelsen:

Vi får i Peter Bro den leder, der bedst kan udbygge broen mellem mediebranche og universitet. Peter Bro er universitetsmand, og han nyder samtidig respekt i mediebranchen som en af de forskere, der lægger størst vægt på et tæt samspil mellem medier og universitet.

Per Westergård betegner Peter Bro som en stærkt efterspurgt underviser, en konstruktiv forsker og en engageret foredragsholder i journalistik

Både Peter Bro og Per Westergård giver udtryk for, at Center for Journalistik på SDU gerne må udvikle sig til at blive det førende forsknings- og udviklingscenter for danske medier, som ofte ikke selv har ressourcer til systematisk udvikling.

Center for Journalistik på SDU udbyder bacheloruddannelse i journalistik, tilvalgsuddannelse, to cand. public uddannelser samt masteruddannelser i henholdsvis journalistik og redaktionel ledelse. Der er 500 studerende og 27 ansatte på Center for Journalistik.

Kontakt:

Per Westergaard, formand for styrelsen ved Journalistuddannelserne i Odense: 28 10 95 00

Dekan, professor Jesper Strandskov, Det samfundsvidenskabelige Fakultet, Syddanske Universitet, 60112944

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar