torsdag den 18. marts 2010

Job portal formidler jobsøgere via video

Her åbner www.booman.dk (400)Alle der har prøvet at søge job kender det, at skrive ansøgning efter ansøgning. Man prøver at gøre et godt indtryk og forsøger at skille sig ud fra mængden af ansøgere. Man er oppe imod andre der har mindst lige så meget erfaring som en selv, og det kan i mange tilfælde være utroligt svært at brænde igennem i sin ansøgning.

Men nu kan de jobsøgende landet over supplere deres CV og ansøgning med et Video CV, og dermed præsentere sig selv i levende billeder når de søger nyt job, og på den måde skille sig positivt ud fra de øvrige ansøgere i job køen.

Det er video job portalen Currivie, der har gjort op med den traditionelle måde at søge job på. Vi ønsker at give de jobsøgende en mulighed for at vise et mere helstøbt billede af dem selv, og mener at de via en videopræsentation får en unik chance for at sælge sig selv, ikke alene som arbejdskraft men også som person. Når man søger job på video bliver man lagt mærke til, og man kan bedre kommunikere sine evner og kvaliteter ud til de arbejdsgivere der modtager en ansøgning på video siger Jakob Zimmermann, ejer af Currivie.

Arbejdsgiverne søger i stigende grad information om ansøgere via nettet, og med et Video CV kan de med det samme møde ansøgeren og få et rigtig godt førstehånds indtryk af vedkommende.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar