mandag den 1. marts 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Det nye hold

Butiksansatte får mere fri og lille lønhop
Mindre lønforhøjelser på vej til landets butiksansatte. Samtidig tæller både grundlovsdag og juleaften som helligdage. Arbejdsgiverne er tilfredse med aftale.
Læs mere her

Sammenbrud mellem HK og Dansk Erhverv
Overenskomstforhandlingerne mellem HK/Privat, HK Handel og Dansk Erhverv for 25.000 ansatte på kontor- og lagerområdet brød søndag eftermiddag sammen efter et kort møde
Læs mere her

Et par 25-øre ekstra til kassedamerne
Kassedamerne kan se frem til lidt større lønforhøjelser end der var lagt op til med industriens forlig og en årlig lønsamtale. Det er resultatet af en ny overenskomst for 50.000 butiksansatte.
Læs mere her

Ny overenskomst er klar for butiksansatte
HK Handel har fået en ny overenskomst i hus for deres medlemmer, der arbejder i butik. Det skete efter seks timers forhandling lørdag.
Læs mere her

Mere forældreorlov til butiksansatte
Der er mindre lønforhøjelser på vej til landets butiksansatte. Fremover kan de hurtigere få pension, og forældreorloven er også udvidet.
Læs mere her

Det nye hold
Et forsøg på at sammenligne regeringen med en direktion viser, at det er ledelse, der vil gøre forskellen. Der skal målsættes, kommunikeres og problemløses. Og skabes en tro hos kunderne på, at det nye hold er det bedste.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar