tirsdag den 2. marts 2010

Hjælp medarbejderne videre - både for deres og jeres skyld

Mange virksomheder oplever i denne tid afskedigelser, prikkerunder, mv. Mange virksomheder ønsker i den forbindelse at hjælpe deres medarbejdere videre i job og karriere. Det gavner både internt og eksternt i virksomheden.
Giv dine medarbejdere mulighed for at netværke

De fleste virksomheder føler et socialt ansvar for at hjælpe de afskedigede medarbejdere videre. Her er den bedste løsning at tilbyde medarbejderne nye kompetencer, der konkret kan hjælpe dem videre til et nyt job.

Efteruddannelse er en åbenlys mulighed for at hjælpe disse medarbejdere videre og udvikle deres kompetencer. Samtidig kan efteruddannelse af nuværende medarbejdere være en mulighed for, at disse ikke føler sig yderligere presset, men i stedet føler mulighed for personlig udvikling og større ansvar.

Aktiv Kurser / Probana tilbyder i samarbejde med førende, anerkendte psykologer, undervisere fra Københavns Universitet og CBS, åbne kurser og uddannelsesforløb inden for blandt andet kommunikation, ledelse LEAN, projektledelse og psykologi. På virksomhedens online uddannelsesplatforme, der er tilknyttet de mere end 20 forskellige uddannelsesforløb inden for ledelse, HR & kommunikation, kan deltagerne netværke 24 timer i døgnet med hinanden.

Der er mere end 1500 ledere & personaleansvarlige (både fra den private & offentlige sektor), der allerede nu har tilmeldt sig en uddannelse i år, og derfor er der enestående muligheder for at netværke, og på denne måde finde nye job og karrieremuligheder.
Bevar virksomhedens gode image

En god afvikling af afskediget medarbejder er desuden en betingelse for, at virksomheden kan bevare et godt image - internt såvel som eksternt. Det er vigtigt at gøre afskedigelsesprocessen til et konstruktivt og fremadrettet forløb - både for de medarbejdere, der skal opsiges, og for dem, der fortsætter i virksomheden. Alle erfaringer viser, at en afskedigelsesproces, der håndteres professionelt og ordentligt, har en positiv effekt på virksomhedens image og dermed evne til fortsat at tiltrække og fastholde såvel medarbejdere som kunder.
Hjælp dine medarbejdere videre i job og karriere
Probana Management/ Aktiv Kurser hjælper virksomheder og mennesker med at håndtere forandringer i jobbet, og vi hjælper også med at give dem, som er havnet i en uheldig situation en god udvej for at komme videre. Mange har brug for nye karrieremuligheder og måske især som et springbræt til at komme videre.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar