søndag den 21. marts 2010

Universitetets ældste it-nørd fylder 75

Som 69-årig dimmiterede Per B. Rasmussen som kandidat i E-handel fra IT-Universitetet. Nu fylder han 75 og har ingen planer om at trække sig tilbage fra IT-verdenen. En usædvanlig mand med en usædvanlig energi fylder halvrundt.

Per B. Rasmussen valgte egentlig at gå på pension i 1997 efter en lang karriere som major, kontorchef i det tidligere EF-Direktoratet og statskonsulent ved flere ambassader. Han kunne dog ikke affinde sig med pensionisttilværelsen og begyndte i stedet at studere datalogi. Da IT-Højskolen (det nuværende IT-Universitetet) slog dørene op, fulgte Per B. Rasmussen med. Ikke blot for at studere, men også for at stille sine administrative talenter til rådighed for den nye institution. Hans praktiske evner viste sig hurtigt at være en gave for den unge uddannelsesinstitution, og lige siden har Per B. Rasmussen været en vigtig del af stedet.

I 2004 blev han færdig som cand.it med specialekarakteren 11, og han har stadig sin daglige gang på IT-Universitetet, hvor han i dag arbejder som konsulent. Foreløbig har han ingen planer om at trække sig tilbage.

At kunne finde på nye IT-systemer, der letter arbejdet for andre, er med til at gøre hver dag til en glæde, siger Per B. Rasmussen.

Per B. Rasmussen bliver fejret med åbent hus på IT-Universitetet mandag d. 22. marts kl. 9-11.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar