fredag den 5. marts 2010

Hvad kan jeg blive?

Miljøteknologi, nanoteknologi eller bygningsdesign Tusinder af unge står for at vælge en videregående uddannelse i nær fremtid. Derfor inviterer Danmarks Tekniske Universitet til Åbent Hus d. 4 marts for dem, der ønsker at få indblik i DTU s udbud af ingeniøruddannelser. På dagen vil det også blive afsløret, hvem der vinder en tur i en hav-vindmølle.

www.skabdinfremtid.dtu.dk har hundredvis af kreative deltagere i DTU s online-konkurrence fundet bogstaver i deres omgivelser og ladet dem indgå i deres fornavne. Konkurrencen har været en del af kampagnen forud DTU s Åbent Hus-arrangement, der finder sted torsdag d. 4. marts. Her vil det blive offentliggjort, hvem der vinder konkurrencen og dermed kan se frem til en tur til toppen af en hav-vindmølle.

DTU er blandt Europas førende uddannelses- og forskningsinstitutioner inden for de tekniske videnskaber; her bliver udviklet alt fra nano-chips, over miljø-teknologi til stjernekameraet, som NASA sender til Jupiter.

Fra dette spændende miljø vil de besøgende på Åbent Hus-arrangementet møde undervisere, forskere og studerende, der vil præsentere DTU s ingeniøruddannelser og fortælle om uddannelsernes indhold, og om hvordan det er at læse på DTU.

Ved at følge de guidede rundvisninger på campus, er det også muligt at besøge de enkelte institutter eller kigge indenfor på et kollegium. Færdiguddannede ingeniører gæster også DTU på dagen og vil gennem foredrag fortælle om deres arbejdsliv i ingeniørfaget.

Åbent Hus på DTU finder sted:
Torsdag den 4. marts
Kl. 12-18
Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101
2800 Kgs. Lyngby

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar