onsdag den 29. december 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om »Inspiration udefra har skabt erhvervslivet«

Virksomheder snubler i koncernsprog
For multinationale virksomheder kan det virke helt naturligt at indføre engelsk som koncernsprog. Men langt de færreste er opmærksomme på sprogets mange faldgruber, som kan koste den enkelte virksomhed dyrt.
Læs mere her

Tester engelsk til jobsamtalen
Danfoss er en af de virksomheder herhjemme, som har haft de længste og bedste erfaringer med at have engelsk som koncernsprog, og allerede i rekrutteringsfasen testes kommende ansatte for deres sprogkundskaber.
Læs mere her

Den flyvende bankdirektør
På vingerne er han aldrig nået helt til tops, det er han til gengæld i sin karriere. Jan Walther Andersen er udpeget som bankdirektør i Arbejdernes Landsbank fra januar.
Læs mere her

Hjælp outsideren ind i teamet
Uanset om der ligger personlige problemer eller en reel ubalance i teamet bag, bør du hjælpe den ansatte, der føler sig holdt udenfor, ind i fællesskabet.
Læs mere her

Tager du hensyn til vinterpendleren?
UGENS DILEMMA: En af dine ansatte er flyttet langt væk fra arbejdspladsen, og nu giver vintervejret ham svære problemer med at møde til tiden, ligesom han smutter tidligt for at nå at hente børn. Forlanger du rettidigt fremmøde, eller får han en særordning?
Læs mere her

Hele kloden som arbejdsplads
Fremtidens generation af danske topledere vil for alt i verden arbejde, hvor der er udfordringer og dynamik. Lige meget hvor.
Læs mere her

»Inspiration udefra har skabt erhvervslivet«
Dansk erhvervsliv og den danske kapitalisme er skabt på baggrund af inspiration og nye ideer fra resten af verden, påpeger lektor Martin Jes Iversen fra CBS. Derfor er åbenhed over for fremmede helt essentiel, mener han.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar