onsdag den 29. december 2010

KEA ? Københavns Erhvervsakademi får ny ledelsesstruktur

Pr. 1. januar 2011 træder en ny ledelsesstruktur i kraft på KEA Københavns Erhvervsakademi. Den nye ledelse vil skabe fokus på KEA som én samlet institution, der har landets bedste uddannelsesprofiler inden for design/business, byggeri/produktion, medie/it og ledelse.

I KEAs ledelse fortsætter rektor Ingo Østerskov og ressourcedirektør Jesper Rasmussen. Derudover er der pr. 1. januar ansat to uddannelsesdirektører, Steen E. Kildesgaard og Ulla Skram, samt markeds- og udviklingschef Jørgen Ravnsbæk Andersen.

Rektor på KEA, Ingo Østerskov, er meget begejstret for den nye ledelse: Det er et stærkt hold, som helt sikkert vil formå at opretholde KEAs tempo og bidrage betydeligt til KEAs kvalitet og udvikling.

Steen E. Kildegaard, der bliver uddannelsesdirektør for KEA byggeri/produktion og KEA ledelsesakademi siger: KEA er et sted, hvor der sker noget, og der er fuld fart fremad. Og jeg vil gerne være med til at holde farten.

Steen E. Kildesgaard kommer fra en stilling som direktør i Gymnasieskolernes Rektorsekretariat. Her har han været medlem af direktionen og daglig sparringspartner for foreningens bestyrelse og landets 125 rektorer om udviklingen af gymnasiernes indholdsmæssige, organisatoriske og driftsmæssige rammebetingelser. Som direktør har Steen været den daglige leder af organisationen og af foreningens sekretariat, som han har opbygget fra bunden siden dets etablering i 2006.

Ulla Skram har siden KEAs oprettelse i 2009 været studierektor på KEA medie/it. Ulla kom til KEA fra en funktion som studierektor på KTS og har tidligere været studieleder for multimediedesigneruddannelsen. Herudover har Ulla været underviser på såvel multimediedesigneruddannelsen som på Københavns Universitet og på Frederiksværk og Rungsted Gymnasier samt været medforfatter på Gyldendals Store Danske Encyklopædi. På KEA bliver Ulla uddannelsesdirektør for KEA medie/it og KEA design/business.

Jørgen Ravnsbæk Andersen har senest været studiechef for KEA ledelse/efteruddannelse, som blandt andet er opstået ud af det tidligere BEC Management, hvor Jørgen også var chef. Derfor kender Jørgen KEA indefra og har været med fra starten i KEAs tempofyldte udvikling. Jørgen bliver nu markeds- og udviklingschef for KEAs nye markeds- og udviklingsenhed.


Om KEA
KEA - Københavns Erhvervsakademi udvikler og udbyder praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau. Det sker i nært samarbejde med regionens erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland. KEA fungerer desuden som videncenter på relevante områder for offentlige og private virksomheder. Der er omkring 3000 studerende og 300 ansatte på KEA. Erhvervsakademiet består af 4 forskellige enheder: design/business, byggeri/produktion, medie/it og ledelsesakademiet.

Læs mere her

tags: København, direktør, 2009, 2011, uddannelse, udland, virksomhed, 2006, Gyldendal, Frederiksværk, Københavns Erhvervsakademi, studerende, uddannelsesinstitution, videregående uddannelse, rektor, forfatter, efteruddannelse, Management, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar