mandag den 6. december 2010

Frontløber inden for e-læring modtager DEAs Internationaliseringspris

DEAs Internationaliseringspris på 100.000 kr. går til lektor Bjarne Strobel og hans gruppe på Institut for Grundvidenskab og Miljø på LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

Prisen er en anerkendelse af det succesfulde kandidat-uddannelsesprogram EnvEuro (European Master of Science in Environmental Science: Soil, Water and Biodiversity), som Bjarne Strobel har udviklet og impelmenteret med sin gruppe i samarbejde med universiteter i Danmark, Sverige, Østrig og Tyskland.

Derudover står gruppen bag en serie internationale kurser, hvoraf flere er 100 procent e-læringskurser med et innovativt eCampus og en onlineplatform til de studerende på tværs af lande.

Bjarne Strobel og hans gruppes arbejde har yderligere styrket LIFEs internationaliserings- og e-læringsstrategi. LIFE har således i dag otte internationale uddannelsesprogrammer og studerende fra over 40 forskellige lande.

I priskomitens motivering hedder det bl.a.:

- Ved at arbejde så aktivt med e-læring og gøre brug af virtuelle rum og redskaber sætter Bjarne Strobel og EnvEuro nye standarder for internationalisering. Initiativerne gør op med en mere traditionel tænkning, hvor de studerende nødvendigvis skal bevæge sig ud i verden, før der er tale om internationalisering.

Prisen blev overrakt af managing director i Microsoft Danmark, Charlotte Mark, ved prisuddelingen onsdag den 24. november 2010.

Om prisen
DEAs Internationaliseringspris gives til og "hylder ildsjæle, som har gjort en særlig indsats for at styrke internationaliseringen på uddannelsesområdet".

Prisen er på 100.000 kr.

Læs mere her

tags: København, Danmark, 2010, Sverige, Tyskland, Microsoft, uddannelse, Østrig, studerende, sprog, videnskab, Europe, strategi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar