søndag den 18. september 2011

At Work Skolen udvider til hele landet og sikrer deres elever mulighed for arbejde

Danmarks bedste massøruddannelse sikrer elevernes succes og mulighed for arbejde.

Krisen får folk til at skifte karriere og arbejde med det, som de holder af.
Massage på arbejdspladsen startede som en luksus for lederne og er nu endt med at blive folkeeje på arbejdspladsen, i sportsklubben m.v., og trods krisen, så er massørfaget populært som aldrig før.

Massøruddannelser i Danmark Man skal se sig godt for
Massøruddannelser i Danmark er ikke underlagt restriktioner eller andre retningslinjer fra det offentlige, hvorfor der gennem tiden har været et væld af skoler, der har forsøgt at uddanne massører ud fra deres overbevisning omkring, hvad en massør burde kunne. ?Dette har givet en meget stor forskellighed i kvalitet og virkning, når det kommer til at få en massagebehandling, hvilket ikke har været i forbrugernes interesse, og vi ser desværre forsat at mange massører forsøger at uddanne andre massører, men uden at sikre at behandlingen foregår korrekt rent fysiologisk og ligeledes med hensyntagen til massørens arbejdsstillinger?, fortæller skoleleder Camilla Gregersen.

Der er mulighed for at tage en længere alternativ uddannelse som massør og opnå registrering gennem RAB ordningen, men absolut størstedelen af branchen består af massører med en kortere uddannelse, som er målrettet den mere rene fysiurgiske massage, som er velegnet til arbejdsrelaterede skader på arbejdspladsen, ved sports- og idrætsskader m.v.

Nøglen til elevernes og vores succes Krav til kvalitet og uvildig kontrol - Jobgaranti
?På vores uddannelse til massør og sportsmassør bliver man primært undervist af Statsautoriserede Fysioterapeuter, der sikrer at uddannelsen har det nødvendige faglige indhold. Ligeledes sikrer vi vores kvalitet gennem eksterne censorer, hvor en uvildig læge og en fysioterapeut er inde over eksamen. Dette har vi altid gjort, så vi er sikre på, at eleverne kommer ud med et eksamensbevis, som de faktisk kan bruge til noget, og vi oplever, at det er nøglen til elevernes og vores succes.? forklarer Camilla Gregersen og tilføjer; ?Vi oplever, at vores massører fra At Work Skolen er direkte eftertragtede på markedet, men ligeledes at de massørskoler som ikke tager fagligheden seriøst nok lukker igen, hvorfor vigtigheden af en gennemteste og solid uddannelse. Vi bliver ofte kontaktet af virksomheder der søger en At Work massør, hvor vi aktivt hjælper, og i mange tilfælde kan give en massør under uddannelse en jobgaranti.?

Sundhed som levevej et positivt job og levevej tabuer forsvinder på arbejdspladserne
Vi har over de seneste år set en stigning i antallet af elever på mere end 100%? fortæller Skoleleder Camilla Gregersen og fortsætter; ?rigtig mange vil gerne arbejde med mennesker, og gøre en forskel i den voksende sundhedsbranche, og det har man præcis mulighed for som uddannet massør.?

?På samme måde ser vi en kraftig vækst, når det kommer til uddannelsen til Fitnessinstruktør, hvilket følger tidens trend og de mange som finder vejen til fitnesscentrene hver dag, men mere overraskende er det, at der er kommet mere målrettet fokus på den indre sundhed. Vi ser en markant stigning, når det kommer til vores kurser indenfor Mindfulness, som er blevet et så anerkendt begreb, at det ikke længere er tabu at tale om sit indre på arbejdspladsen?, fortæller Camilla Gregersen.

Også for de ordblinde - Særlig E-learning gør en stor forskel
Faget anatomi/fysiologi på uddannelsen til massør/sportsmassør og fitnessinstruktør tilbydes på At Work Skolen i en særlig form for E-learning, som ikke er set før i Danmark.

?Vores E-learning er udviklet særligt til uddannelserne, og foregår interaktivt på Internettet, med lyd, billeder, opgaver og quizzer, så den enkelte elev har de bedste forudsætninger for at indlære faget i helt sit eget tempo? fortæller Camilla Gregersen og tilføjer; ?og vores erfaringer er overvældende positive, f.eks. har vi oplevet, at ordblinde som ellers skal kæmpe meget med de latinske muskelnavne, her oplever en undervisningsform der er ideel for dem.?

At Work Skolen udvider
At Work Skolen har uddannet blandt andet massører siden 1994, og har i et tæt samarbejde med såvel erhvervslivet som sportsverdenen sikret en uddannelse der giver eleverne de bedste kompetencer.

?Den store interesse for uddannelsen til massør/sportsmassør, fitnessinstruktør og Mindfulness instruktør har medført, at At Work Skolen som en af de ældste og største skoler på området, nu udvider, så uddannelsen tilbydes i København, Århus og fra september 2011 i Odense?, slutter Skoleleder Camilla Gregersen.

Spørgsmål til ovenstående bedes venligst rettet til:

Camilla Hilbrands Gregersen, At Work Skolen A/S, camilla@atwork.dk
Telefon 44 48 61 00 web: www.atwork.dk www.indresundhed.dk

At Work Skolen har siden 1994 uddannet indenfor det sundhedsfaglige og tilbyder i dag uddannelser til fitnessinstruktør, personlig træner, sundhedscoach, kostvejleder, slankekonsulent, massør, sportsmassør, løbecoach (løbetræner) samt kurser indenfor idrætsskader, erhvervsmassage, Børn & Overvægt, aktiv ernæring, helbredstjek, wellnessmassage, indre sundhed m.v.

Læs mere her

tags: København, Danmark, 2011, Odense, Århus, uddannelse, E-learning, virksomhed, erhvervslivet, slank, faglighed, anatomi, eksamensbevis, undervisning, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar