torsdag den 29. september 2011

Dagens nyheder - Læs bla. om LIVE: Folketingets eneste ingeniør svarer lige nu på spørgsmål

100 fyresedler hver dag i september
Uroen på alverdens børser og truslen om en fornyet økonomisk krise i de vestlige lande er ikke for alvor slået igennem på de danske arbejdspladser.
Læs mere her

Her er verdens mest attraktive arbejdsplads
Kongen sidder stadig i sin trone. For tredje år i træk peger 160.000 joblystne verdensborgere på ét firma, som det allermest attraktive at arbejde for.
Læs mere her

Folketingets ingeniør til læserne: Klimadebatten er blevet noget religiøs
Jens Henrik Thulesen Dahl er uddannet civilingeniør med speciale i indeklima og energiøkonomi, og han er samtidig den eneste ingeniør i det nyvalgte folketing. Han svarede 28. september på spørgsmål fra læserne om, hvordan hans faglighed spiller sammen med politik, og hvilke sager han vil kæmpe for.
Læs mere her

Her er Danmarks bedste ledere
Seks vidt forskellige kandidater dyster i de næste uger om titlen som Årets Leder 2011. Fælles for dem er ikke kun, at de evner at skabe resultater, men i høj grad også måden, de gør det på.
Læs mere her

LIVE: Folketingets eneste ingeniør svarer lige nu på spørgsmål
Jens Henrik Thulesen Dahl er uddannet civilingeniør med speciale i indeklima og energiøkonomi, og han er samtidig den eneste ingeniør i det nyvalgte folketing. Han svarer lige nu på spørgsmål fra læserne om, hvordan hans faglighed spiller sammen med politik, og hvilke sager han vil kæmpe for.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar