mandag den 5. september 2011

Strategisk perspektiv på HR

Fælles for mindre, mellemstore og store virksomheder er at de stigende krav, der stilles til HR afdelingen og den øgede mængde af forskelligartede arbejdsopgaver funktionen stor overfor. Synet på HR, har inden for de seneste år ændret sig radikalt.

HR betragtes, i langt højere grad som ligeværdige parter med resten af ledelsen, set ud fra et strategisk ledelsesperspektiv. Derfor vil Probana nu lancere en ny uddannelse med dette fokus, Master i Human Ressource Management.

Vores nye uddannelse, HR Master henvender sig til erfarne, personaleansvarlige og HR talenter, som arbejder med strategisk forretningsorienteret personaleledelse. HR Master-uddannelsen beskæftiger sig med de forretnings-orienterede og strategiske sider af Human Resource Management, herunder overordnet ledelse af personale-funktionen, udarbejdelse af virksomhedens HR strategier, koblingen mellem ledelse og HR og avanceret organisations- og medarbejderudvikling, indarbejdelse af HR strategien i virksomhedens samlede forretningsstrategier mv. Uddannelsen kvalificerer deltageren til følgende:

? at udarbejde forretningsorienterede HR Strategier.
? at udvikle og etablere en værdiskabende HR funktion.
? at dokumentere HRM-resultater på bundlinjen.
? at gennemføre store organisatoriske forandringer.
? at effektivisere HR funktionens organisering og arbejdsgange mhp.
vækst og udvikling.

HR Master-uddannelsen er baseret på e-learning, men kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Uddannelsen bygger på de centrale områder og læring inden for HR strategi, moderne filosofi og ledelse på MBA-niveau og giver en unik chance for at deltage i et netværk af HR eksperter.

Læs mere om vores uddannelse på vores hjemmeside: www.probana.com

Hold dig opdateret på vores facebookside: www.facebook.com/probana

Læs mere her

tags: uddannelse, virksomhed, Human Resource Management, HR strategi, forretningsstrategier, personaleledelse, Probana, Management, medarbejderudvikling, strategi, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar