søndag den 11. september 2011

Uddannelse og karrierer, der krydser grænser

Dansk pædagogik kommer i centrum, når mere end 4.000 medarbejdere fra uddannelsesinstitutioner over hele verden lander i Danmark for at deltage i den 23. årlige EAIE-konference, som afholdes i København fra 13. til 16. september med Copenhagen Business School som vært.

Dansk uddannelse set med udenlandske øjne
Den årlige konference sætter fokus på international uddannelse og afholdes på skift i europæiske byer. CBS har vundet værtskabet bl.a. i kraft af betydelig støtte fra Fonden til Markedsføring af Danmark.

- Værtskabet er en enestående mulighed for at brande Danmark som uddannelsesland, siger konstitueret rektor Alan Irwin.

Konferencens tema er 'Cooperate - Innovate - Participate'. Tre nøgleord, som i høj grad karakteriserer Danmark som uddannelsesland. Tæt samarbejde med erhvervslivet og offentlige myndigheder, stærkt fokus på innovation og entreprenørskab samt aktive studerende i tæt interaktion med undervisere og medstuderende er forhold, som præger det danske uddannelsessystem.
Flere udenlandske studerende og forskere til Danmark

Dette års konference slår rekorden for EAIE. Mere end 4.000 deltagere fra 80 lande og oven i købet den største messe til dato. Deltagerne får mulighed for at besøge 19 danske uddannelsesinstitutioner, inden selve konferencen går løs i Bella Center.

I over 30 workshops og 100 sessions vil udfordringer og muligheder i forbindelse med international uddannelse (sprog, kultur, markedsføring og rekruttering af internationale studerende, lovgivning, akkreditering, kvalitetssikring) blive drøftet. Samtidig er konferencen markedsplads for nye partnerskaber og alliancer.

- Den synlighed, som konferencen skaber omkring Danmark som uddannelsesland, er med til at tiltrække flere udenlandske studerende og internationale forskere og dermed ruste Danmark endnu stærkere i den globale konkurrence om vidensressourcer, siger Alan Irwin.

Læs mere om årets konference på sf.cbs.dk/eaie . Online-tilmelding er lukket, men det er stadig muligt at tilmelde sig på konferencestedet.

Læs mere her

tags: København, markedsføring, Danmark, euro, uddannelse, lovgivning, Bella Center, erhvervslivet, studerende, uddannelsesinstitution, rektor, markedsplads, konkurrence, Coop, innovation, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar