mandag den 26. september 2011

Bedre bestyrelse på tre dage

På tre halve uddannelsesdage bliver virksomheden klar til at udvælge og bruge en bestyrelse, der kan sikre virksomheden optimal sparring og bedre bundlinje.

Varde Erhvervs- og Turistråd og Esbjerg Erhvervsudvikling tilbyder i samarbejde med medlemmer og Pluss Leadership et kort uddannelsesforløb.

Efter en tid med fokus på de mere negative udfordringer i mange virksomheder, er det nu tid at se på vækstmulighederne. Her kan en kompetent sparring fra et bestyrelsesmedlem være en god hjælp i forhold til de ledelses-mæssige beslutninger.

Få tilført ny viden
Erhvervscheferne i de to kommune anbefaler deres medlemmer at overveje det gode tilbud.
?Det er en fordel, at et professionelt bestyrelsesmedlem på samme tid kender virksomheden rigtig godt, men også kan tilføre viden, erfaring og netværk udefra og så kan man jo ændre i bestyrelsens sammensætning afhængig af, hvor der aktuelt er mest fokus?, siger Lars Buch, erhvervschef, Varde Erhvervs- og Turistråd.

?Jeg tror, at mange virksomheder med en professionalisering af deres bestyrelse, kan frigøre et allerede eksisterende udviklings-potentiale, og derved hjælpe dem til øget vækst.
Jeg glæder mig derfor over initiativet til dette kursus, som jeg er overbevist om vil give inspiration til mange virksomheder i hele Varde og Esbjerg Kommune, siger Kristian Bendix Drejer, erhvervschef, Esbjerg Erhvervsudvikling.

Burgaard har gode erfaringer
Det er virksomheden Peugeot Burgaard Sørensen A/S, som har taget initiativet til at tilbyde kurset ?Bedre bestyrelse på tre dage? for virksomheder i Esbjerg- og Vardeområdet.
?Vi er gået fra tante bestyrelse over til professionel bestyrelse og det har helt klart løftet vores virksomhed. De erfaringer vi har gjort os ønsker vi også at andre virksomheder skal drage nytte af?, siger direktør Søren Burgaard.

Eksterne samarbejdspartnere hilser uddannelsesforløbet velkomment og støtter op om udvikling indenfor de lokale virksomheders bestyrelse.

Samarbejdspartnere i Varde:
Burgaard Sørensen A/S
DAHL Advokatfirma
Danske Bank, Varde afd.
OL Revision A/S
Pluss Leadership A/S

Samarbejdspartnere i Esbjerg:
Burgaard Sørensen A/S
Kirk Larsen og Ascanius
DAHL Advokatfirma
Danske Bank
Esbjerg Kommune
Sydbank
KPMG
Deloitte

Uddannelsesstart i Varde med et hold op til 25 deltagere:
5. oktober, 12. oktober og 25. oktober 2011.
Yderligere information og tilmelding hos Varde Erhverv og Turistråd, jemo@vardeet.dk eller tlf. 76 52 25 50.

Uddannelsesstart i Esbjerg med hold op til 25 deltagere:
21. september og 28. september 2011.
Yderligere information og tilmelding hos Esbjerg Erhvervsudvikling, khd@eeu.dk eller tlf. 75 12 37 44. Kursus info finders her.

Læs mere her

tags: direktør, Esbjerg, Sydbank, 2011, Danske Bank, uddannelse, Advokat, OL, bestyrelsesmedlem, virksomhed, Danske Bank,, Peugeot,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar