onsdag den 7. september 2011

Populær uddannelse til Certificeret Sundhedscoach ? nu også i Aarhus!

Når det kommer til sundhed, så ved de fleste faktisk godt, hvad de skal gøre, men ikke hvordan de skal gøre det. Det er derfor, at målrettede kompetencer indenfor Sundhedscoaching virker, når den usunde livsstil skal ændres til en sundere livsstil. Flere og flere indser dette og tager større ansvar også overfor andres sundhed.

Danmark står med massive sundhedsmæssige og mentale udfordringer
Når det kommer til danskernes usunde livsstil med rygning, overvægt og inaktivitet, så erkender flere og flere nu behovet for, at man ikke kun skal fokusere på de fysiske og praktiske ting, der skal ændres i hverdagen, men at der i ligeså stor grad skal arbejdes med de mentale udfordringer der uundgåeligt opstår, når livslange vaner skal forandres?, fortæller Skoleleder Camilla Gregersen, og tilføjer ?netop det at tilføje coaching til den sundhedsfaglige rådgivning gør livsstilsændringen mere helhedsorienteret, til glæde for såvel den der skal ændre livsstil, som den der arbejder for sundhedsfremme og forebyggelse?.

Der tages et større ansvar for andres sundhed
?Før var det mere op til folk selv at forstå og forankre alt den viden, som de fik om sundhed, hvilket naturligt kan være svært at omsætte til hverdagen, og vi ser nu en tydelig tildens til, at de sundhedsfaglige tager en større del af dette ansvar. De sundhedsfaglige ved meget om sundhed, og gennem coaching skaber de bedre formidling, så de får sikret bedre forståelse og motivation hos den enkelte.

Helhjertet og med hensyn til ressourcer og til gavn også for de sundhedsfaglige
?Vi ser en stigende interesse for sundhedscoaching, og denne kompetenceudvikling kommer ikke kun kunderne eller borgerne til gode, men i høj grad også de sundhedsfaglige, der oplever en større arbejdsglæde, når de bruger coaching i deres daglige virke? fortæller Camilla Gregersen og uddyber ?frem for kun at kunne udstikke retningslinjer, gode råd og vejledninger, bliver det med coaching muligt at inddrage den enkelte person i processen, så livsstilsændringen bliver mere helhjertet, og tager hensyn til de ønsker og ressourcer der er til stede?.

De sundhedsfaglige vil gerne arbejde med coaching
Flere og flere indenfor sundhedsområdet vælger derfor at videreuddanne sig indenfor coaching, da de i deres arbejdsliv oplever behovet for netop denne type af kompetence. Alt fra sygeplejersker, lægesekretærer, fysioterapeuter, kostvejledere, rygestop instruktører til farmakonomer på apotekerne vælger således at tage en uddannelse til Certificeret Sundhedscoach.

NYHED: Uddannelsen til Certificeret Sundhedscoach tilbydes nu også i Aarhus
Den store succes og efterspørgsel i København har nu fået At Work Skolen til at udvide med uddannelsen til Aarhus, hvor det første hold starter i uge 40, 2011. ?Vi har gennem lang tid fået forespørgsler fra interesserede i Jylland, og tilbyder derfor nu uddannelsen i Aarhus også?, slutter Camilla Gregersen.

Spørgsmål til ovenstående bedes venligst rettet til:

Camilla Hilbrands Gregersen
web: www.atwork.dk www.indresundhed.dk

At Work Skolen har siden 1994 uddannet indenfor det sundhedsfaglige og tilbyder i dag uddannelser til fitnessinstruktør, personlig træner, sundhedscoach, kostvejleder, slankekonsulent, massør, sportsmassør, løbecoach (løbetræner) samt kurser indenfor idrætsskader, erhvervsmassage, Børn & Overvægt, aktiv ernæring, helbredstjek, wellnessmassage, indre sundhed m.v.


Læs mere her

tags: København, Danmark, 2011, uddannelse, Jylland, arbejdsliv, slank, motivation, sygeplejerske, kompetenceudvikling,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar