onsdag den 12. oktober 2011

Efteruddannelse via e-learning

Selvom vi er præget sparetider, så er det netop nu, at der skal tænkes mere langsigtet, hvis virksomheder ønsker at skabe konkurrencefordele på lang sigt og ikke blot foretage besparelser på kort sigt.

I den forbindelse bliver det mere og mere vigtigt med efteruddannelse og dette gælder for medarbejdere på alle niveauer i virksomheden og for medarbejdere, som både har en lang akademisk uddannelse eller mange års erhvervserfaring. Alle kan lære mere og blive dygtigere ved at blive udfordret.

Probana udbyder en lang række uddannelser, som netop henvender sig til ?den travle praktiker?, som ikke kan hive mange måneder ud af kalenderen, men som ønsker at efteruddanne sig inden for netop det felt, som personen dagligt arbejder inden for.

Alle Probanas uddannelser er bygget op omkring konceptet Blended Learning, som tilbyder den nødvendige fleksibilitet i nutidens travle hverdag. Probana forstår at din tid er kostbar og vores uddannelser består herfor at e-learning samt en kursusdag pr. modul.

De udbudte uddannelser spænder bredt, mens den enkelte uddannelse går i dybden. Nogle af de uddannelser, Probana udbyder er:

Diplomleder Mini MBA
Her får du en dansk managementuddannelse, som giver dig et massivt forretningsmæssigt løft, så du når dine mål og resultater. Uddannelsen er praksisorienteret og har et stærkt fokus på ledelse, forandringer, strategisk kommunikation og forretningsudvikling.

MasterClass i Psykologi
En grundig indsigt i menneskets adfærd, personlighed og følelser er et godt udgangspunkt for at kunne imødekomme morgendagens udfordringer. Psykologi handler blandt andet om, hvordan mennesker tænker, indlærer og handler, og hvordan de omgås hinanden, hvilket er vigtigt for ledere og HR-ansvarlige at have indsigt i.

Ernæringsrådgiver-uddannelsen
Et spændende lærings- og udviklingsforløb for alle som beskæftiger sig med- eller har interesse for rådgivning om kost og næringsstoffer, både til raske og syge, og som ønsker at være på forkant med lovgivning og den hastige videnskabelige udvikling. Undervisningen giver deltagerne en grundig gennemgang af og tilgang til de forskellige lovgivningsbestemte regler, forekomst af mangeltilstande i befolknng med identificering af særlige risikogrupper, et opdateret videngrundlag baseret på nyeste forskningsresultater med fokus på nye målgrupper og sundhedsaspekter.

MasterClass i Human Resource Management
Evnen til at tænke og agere strategisk er afgørende, hvis du for alvor skal bidrage positivt til virksomhedens bundlinje i din HR-funktion. Dette da HRM er en strategisk praksis, idet den overordnede organisatoriske strategi og HR-strategien er hinandens forudsætning. Med MasterClass i Human Resource Management styrkes din evne til at analysere det dynamiske samspil mellem medarbejdere, arbejdsopgaver, jobfunktioner og ledelsen internt i virksomheden.

HR Konsulent
Det kræver viden, indsigt og overblik at følge med udviklingen inden for personaleledelse i disse år. De menneskelige ressourcer tillægges en stadig vigtigere betydning i forbindelse med virksomhedernes planlægning, og der stilles større krav end nogensinde til den personaleansvarlige.

Gå ind på Probanas hjemmeside, www.probana.com, og læs mere om de forskellige uddannelser. Du kan ligeledes tilmelde dig gennem samme link.

Læs mere her

tags: uddannelse, lovgivning, virksomhed, fleksibilitet, Human Resource Management, forskningsresultat, konkurrence, videnskab, personaleledelse, efteruddannelse, Probana, Management, kommunikation, strategi, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar