tirsdag den 18. oktober 2011

I tvivl om der er plads i budgettet til en ekstra medarbejder?

I august 2012 slippes omkring 100 handelsøkonomelever ud på arbejdsmarkedet i jagten på en praktikplads. De er alle klar og veludrustede til, på lige fod med øvrige medarbejdere, at indgå i et arbejdsteam, inden for enten salg, indkøb eller detail.

De ca. 100 handelsøkonomer fra Copenhagen Business Acadamy, tidligere en del af Niels Brock, er fleksible, kompetente og ivrige efter at tage fat på 8-10 måneders praktik. De kommer lige fra et års intens undervisning, hvor de i projektgrupper har lært, at benytte de forskellige teorier og metoder i ugentlige cases om problemstillinger i eksisterende virksomheder.

Derfor en handelsøkonompraktikant
? I praktikantens hovedopgave bearbejdes et eller flere problemstillinger indenfor virksomheden, der kan være til nytte for din virksomheds fremtidige placering.
? De 8-10 måneders praktikperiode er en god og billig mulighed for, at afprøve og indarbejde nye veluddannede handelstalenter i din virksomhed
? Lønniveauet skal ses i forhold til, at man indenfor praktikperioden får en fuldtidsmedarbejder for elevløn, der ikke sideløbende har skoleforløb.
? Lønnen aftales individuelt mellem handelsøkonomseleven og virksomheden, på baggrund af HK?s overenskomst for lønnet praktik.

Uddannelsen har eksisteret siden 2000, siden da er mange handelsøkonomer kommet ud på arbejdsmarkedet. Det er en uddannelse der vinder frem, i takt med kendskabet til uddannelsen. Statistikkerne viser, at op mod 90 % af de nyuddannet har fået fastansættelse med det samme og flere er senere endt i ledende stillinger. Tidligere handelsøkonompraktikkant Kate Grønhøj, med praktikperiode i Bestseller, udtaler: ?Arbejdsmæssigt er jeg allerede godt på vej. Min chef har planer for min fremtid, og jeg vil også gerne selv med tiden have større ansvar og mit eget arbejdsområde?. Her ses et godt eksempel på, hvor engageret handelsøkonomer er, så hvis du mener, at en handelsøkonom vil kunne gøre en forskel for din virksomhed, så kontakt dit nærmeste erhvervsakademi.

Handelsøkonomerne: Ivalo Schultz, Janne With Lejstrup, Michael Rossing, Nicole Skjerk, Pi Bendix og Stephanie Brodersen



tags: HK, uddannelse, 2012, virksomhed, rock, Bestseller, praktikplads, undervisning, ansættelse, arbejdsmarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar