tirsdag den 25. oktober 2011

Tag på konferencedag

Det danske arbejdsmarked er en kompleks størrelse, og der sker hele tiden ændringer inden for samtlige funktioner, som er på mange moderne arbejdspladser. Eksempelvis har HR-funktionen brug for at holde sig opdateret mht. de nyeste tiltag på HR-fronten samt den nyeste forskning inden for psykologien. Virksomheder bør herfor altid være forandringsparate og villige til at foretage ændringer, som de nye tiltag fordrer.

Udover diverse uddannelser inden for HR, ledelse, psykologi m.m. afholder Probana konferencer, hvor vigtige emner bliver debatteret og belyst af landets førende fagfolk og eksperter inden for de forskellige områder.

Probana afholder p.t. følgende konferencer:

Employer branding

I den nærmeste fremtid ses der store fastholdelses- og rekrutteringsudfordringer pga. små årgange samt store grupper af medarbejdere, som træder ud af arbejdsmarkedet.
Kampen om de bedste kandidater til arbejdspladsen er spidset til, og vigtigheden i at have kompetencefyldte medarbejdere er, hvad der adskiller og bestemmer virksomhedens fremgang og vækst. Det strategiske arbejde med Employer Branding bliver derfor vigtigere end nogensinde.

I samarbejde med eksperten Rasmus Schjødt Pedersen, strategisk rådgiver og underviser fra Harvard University, præsenterer Probana en stor Employer Branding konference på Hotel Marriott i København.

Employer Branding Konferencen finder sted onsdag den 2. november 2011 kl. 9.00-15.30 på Hotel Marriott i København.

Forandringsledelse

Forandring fryder som bekendt, og mange gange er det for virksomheder nødvendigt at forandre sig for at forblive konkurrencedygtige på et foranderligt marked. Når virksomheder står over for forandringer, er det vigtigt, at der tages forbehold for forskellige aspekter både forinden, imens og efter forandringen finder sted. Den strategiske forandringsproces kan derved komme til at strække sig over en længerevarende periode, hvilket kræver, at virksomheden er forberedt på denne proces, så forandringen implementeres succesfuldt.

Markus Bjørn Kraft, CEO Kraft & Partners og Kenneth Børgesen, erhvervspsykolog Mindseed.dk underviser på dagen og giver konkrete værktøjer til at gennemgå forandringer succesfuldt.

Forandringsledelseskonferencen finder sted den 9. november 2011 kl. 9.00-15.30 på Hotel Royal i København.

Positiv Psykologi

Det er kendt, at frigørelse af medarbejdernes potentialer, er et krav for succes og i den henseende er Positiv Psykologi et af de mest oplagte redskaber.

På vores meget efterspurgte Positiv Psykologi konference, kan vi med stor glæde informere om, at den anerkendte psykolog og professor Hans Henrik Knoop vil komme og holde et spændende oplæg. Udover at være tilknyttet University of Aarhus er Hans Henrik Knoop President i European Network for Positive Psychology.

Endvidere vil der være et oplæg fra Camilla Raymond og Morten Ejlskov, som er undervisere på Københavns Universitet, Handelshøjskolen (CBS) og RUC, og har begge mange års erfaring som erhvervspsykologiske konsulenter.

Positiv Psykologi konferencen finder sted den 30. november 2011 kl. 9.00-15.30 på Hotel Marriott i København.

Kvindekonference

Selvom der aldrig har været flere kvindelige ledere i de danske organisationer, er der stadig for få. Årsagerne kan være mange, men noget skal gøres.

Riv en dag ud af den travle kalender og få en masse inspiration, motivation og glæde i selskab med kolleger, veninder og andre stærke kvinder. Inspiration i særklasse. Som deltager får du også adgang til et spændende onlinemodul, som bl.a. indeholder teorier og cases om coaching, psykologi, HR, personlig udvikling og selvledelse.

Mange stærke og motiverede erhvervskvinder har allerede tilmeldt sig og det kunne være spændende, hvis du/I også havde lyst til at deltage.

Kvinder & Karriere konferencen finder sted den 15. november 2011 kl. 9.00-15.30 på Hotel Marriott i København.

Gå ind på www.probana.com og læs mere om de spændende konferencer. Du kan ligeledes tilmelde dig konferencerne via dette link.


Læs mere her

tags: København, 2011, Handelshøjskolen, uddannelse, virksomhed, motivation, konkurrence, Europe, Probana, psykologi, strategi, organisation, arbejdsmarked, stemmer, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar