onsdag den 4. september 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Ekspert: Kreativ og innovativ lønnedgang på Danish Crown

Ingeniører drømmer om enmandskontor
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/ingenioerer-droemmer-om-enmandskontor-423 Hvis ingeniører selv kunne vælge, ville de fleste foretrække eget kontor eller kontor med en håndfuld kolleger. Ingeniører, der sidder sammen med flere end ti, er mindst tilfredse med deres arbejdsmiljø Jobfinder
Læs mere her

Sass vil have have flere kreative lønaftaler
Venstre roser den nye erhvervs- og vækstminister, som efterlyser nye lønmodeller. LO er kritiske.Foto: Morten Stricker
Læs mere her

Hjem til Microsoft
Nokias topchef, Stephen Elop, nåede tre år på posten, inden det selskab, som han skulle redde, nu bliver splittet i to efter konstant nedgang. Han vender tilbage til Microsoft, hvor han kom fra.
Læs mere her

Arbejdsløse ledere skal netværke som aldrig før
Ressourcetunge rekrutteringsprocesser afskrækker mange virksomheder fra at søge ledere af traditionelle kanaler, og dermed er netværket ofte den eneste vej til drømmejobbet – især for ledere.Foto: Jeppe Bjørn Vejlø
Læs mere her

Aktivering af ledere er en succes
Det professionelle match-making initiativ, Genvej, har afsluttet sin første omgang med arbejdsløse ledere med succes. Knap halvdelen er kommet i job.
Læs mere her

Forbundsformand veksler gerne løn til jobsikkerhed
Fødevareforbundets formand roser medlemmerne for at tænke på kollegaerne og øge jobsikkerheden ved at foreslå en lønnedgang.
Læs mere her

Kontrakt-rod koster virksomheder dyrt
Advokatfirma skønner, at helt op imod otte ud af ti ansættelseskontrakter indeholder fejl. Det kan kostevirksomhederne dyrt, når fejlene bliver opdaget.
Læs mere her

Industrien ser tegn på forståelse i lønnedgang
Dansk Industri og Dansk Erhverv finder det positivt, hvis ledelse og medarbejdere kan blive enige om en lønnedgang, hvis det kan være med til at forhindre fyringer.
Læs mere her

Ekspert: Kreativ og innovativ lønnedgang på Danish Crown
Forslaget fra tillidsmændene for Danish Crowns medarbejdere er en god løsning for slagteriets fremtid. Også selvom de går ned i løn. Det mener arbejdsmarkedsforsker. Foto: LISELOTTE SABROE
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar