torsdag den 19. september 2013

Silva Metoden er tilbage i Danmark!

I mange år var Silva Metoden danskernes førende kursus i Personlig Udvikling og Mental Træning, men så forsvandt det sporløst...

Silva Metoden er verdens ældste og mest anerkendte kursus i personlig udvikling og mental træning. Vi har været på banen i mere end 40 år og millioner af mennesker verden over har deltaget. Nu fuldt opdateret tilbage og endnu bedre end før!

Silva Metoden lærte folk at slappe af og eliminere skadelig stress længe før nogen overhovedet talte om stress. Silva Metoden lærte sportsfolk at få bedre resultater ved at bruge mental træning længe før andre overhovedet vidste hvad det var.

Silva Metoden lærte erhvervsfolk at meditere for at finde indre ro og tage bedre beslutninger længe før andre opdagede de muligheder. Silva Metoden lærte folk at bruge kreativ visualisering og »loven om tiltrækning« længe før »hemmeligheden« blev almindelig kendt.

Silva Metoden er en investering for livet. Når du har deltaget i Silva Life System, Silva Intuition Training og andre Silvakurser er det gratis at gentage dem så tit du ønsker det, over hele verden og for resten af livet. Dette for at sikre din fortsatte personlige udvikling.

Læs mere her

tags: stress, kreativ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar