mandag den 16. september 2013

Karrierespringbrædt med succes

Forbered dig til de udfordringer og det ansvar, der ligger i lederrollen, og styrk dine faglige og personlige kompetencer.

NLU-Uddannelsen giver dig indsigt i din lederstil og forståelse for dine styrker og udviklingspunkter samt psykologisk viden og indsigt i, hvordan du motiverer og engagerer dine nuværende eller kommende medarbejdere. Du lærer hvilken betydning filosofi, psykologi, HRM, kommunikation, arbejdspres og stress har for din og andres motivation og præstationsniveau.

Lederuddannelsen (NLU) er baseret på e-learning, men kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul og en afsluttende eksamen. Uddannelsen bygger på de centrale områder læringsområder inden for ledelse, filosofi, psykologi og kommunikation og belyser over tre moduler lederens rolle, ansvar og opgaver.

Uddannelsens tre moduler er på handelshøjskoleniveau og indeholder flg.:

Modul 1: Kommunikation på lederniveau

På dette modul præsenteres teorier og metoder til at styrke lederens kommunikation og samspil med kolleger og medarbejdere på alle niveauer, herunder psykologiske virkemidler.

Modulet sætter fokus på den enkeltes ressourcer og indeholder en række værktøjer, der giver deltageren indsigt i egne faglige og personlige kompetencer. Herunder egen rolle og adfærd, kommunikationstræning, sprog, kropssprog, personlig fremtræden og samarbejdsrelationer.

Ca. 120 siders læsning med e-learning-case, online-opgave
og online-tilbagemelding med evaluering. Valgfri kursusdag den 26.11.09, kl. 9.30-15.30 på Scandic Hotel i København.

Modul 2: Potentiale, ressourcer og udvikling

Som leder skal man være bevidst om sine egne ressourcer, og om hvordan man får det bedste frem i sine kolleger og medarbejdere. På den måde bliver man i stand til at lede andre og skabe motivation.

Modulet sætter fokus på deltagerens potentiale som leder. Herunder personlig gennemslagskraft, selvværd, motivation, proaktivitet, mv

Ca. 120 siders læsning med e-learning-case, online-opgave
og online-tilbagemelding med evaluering. Valgfri kursusdag
den 11.12.09, kl. 9.30-15.30 på Scandic Hotel i København.

Modul 3: Lederens rolle, ansvar og opgaver

Modulet omhandler lederen som "personaleleder" i organisationen. Gennemgangen kobles til anvendelsen af forskellige personalepolitiske styringsredskaber og giver deltagerne personlige konkrete "best practice" erfaringer, som de kan arbejde med i dagligdagen.

Herunder indsigt og øvelse i ledelsesroller, - opgaver -ansvar, organisationsteori, medarbejdersamtaler, situationsbestemt ledelse, personalebedømmelse, virksomhedskultur, mv.

Ca. 120 siders læsning med e-learning-case, online-opgave
og online-tilbagemelding med evaluering. Valgfri kursusdag
den 28.01.10, kl. 9.30-15.30 på Scandic Hotel i København.

Eksamen

Herunder gennemgang af hver kursists testresultater ved hvert modul. Eksamen finder sted d. 2. februar 2010.

Som deltager får du et stærkt udgangspunkt for at arbejde med de menneskelige aspekter ved ledelse.

Uddannelsens formål er at styrke lederens kompetencer til virksomhedens og deltagerens egen fordel. At udvikle de roller, der gør deltagerne i stand til at lede andre og skabe en høj grad af motivation.

Både i e-learning-modulerne og på kursusdagene sætter underviserne fokus på de processer, der finder sted i deltagernes virksomhed, samt hvilke muligheder og metoder deltagerne kan benytte sig af for at påvirke og optimere ledelsesprocesserne til gavn for virksomhedens udvikling.

Undervisningsmaterialet er på handelshøjskole- og
MBA-niveau, men gøres lettilgængeligt via en kombination af faglig viden og cases fra udvalgte virksomheder. Desuden giver uddannelsen mulighed for at etablere netværk med personaleansvarlige, ledere og konsulenter på tværs af en lang række førende private og offentlige virksomheder.

Til hvert modul vil der blive holdt en kursusdag. Her vil der blive mulighed for personlig sparring med en professionelle erhvervsfolk og undervisere direkte Handelshøjskolen. Læs mere om vores undervisere og samarbejdspartnere her.

Hvem bør deltage

Nye ledere, lidt erfarne ledere, personaleansvarlige med ansvar for virksomhedens strategiske udvikling samt mellemledere og medarbejdere med ledelsesansvar.

Undervisningsform

Ved tilmelding modtager deltagerne et password og et brugernavn, der giver direkte adgang til undervisningssiderne, bibliotekerne og linksiderne, der er tilkoblet undervisningen. Samtidig får deltagerne adgang til et online-dialogforum med eksperter og fagfolk, der bidrager undervejs i kursusforløbet med indlæg, cases og praktiske eksempler. Via dialogforummet har deltageren også mulighed for at komme i kontakt med de øvrige kursister. Undervisningen er konkret og jobrelateret, og kurset er tilrettelagt således, at deltageren kan trække direkte på indlæringen i forbindelse med daglige arbejdsopgaver.

Læs mere her.

Forberedelse:

Før kursets start udfylder deltageren et omfattende spørgeskema, som viser deltagerens læringsprofil og lederniveau. Profilen vil blive holdt op imod deltagerens resultater ved den afsluttende eksamen.

Krav til udstyr:

For at kunne deltage på NLU-uddannelsen skal De have adgang til en pc med internetopkobling og en e-mail-adresse.

Læs mere her

tags: 2010, København, internet, politi, Handelshøjskolen, uddannelse, virksomhed, biblioteker, kemi, stress, psykologi, kommunikation, strategi, organisation, kursusforløb, undervisning, motivation, sprog, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar