lørdag den 7. september 2013

Ny bog fra Carina Heckscher ? om livsmod & det unikke og autentiske jeg

Ny bog fra Carina Heckscher - om livsmod & det unikke og autentiske jeg
Carina Heckscher har skrevet bogen 123% livsMOD Når livet leves fra hjertet , hvor hun giver inspiration til, hvordan man kan leve som den, man gerne vil være, fremfor den man tror, andre gerne vil have man er både privat og på arbejde.

Carina blev inspireret til at skrive bogen, som en naturlig efterfølger til sin første bog Networking En del af min hverdag , fordi hun ved sine foredrag og workshops blev opmærksom på, at folk gerne vil netværke, være autentiske og leve et liv fra hjertet men mangler modet til det.
'Alle har to valg: Et TIL-valg og et FRA-valg, og uanset hvilket valg vi træffer, skal vi være tilfredse. Og ellers er der noget der skal laves om i vores mindset og handlingsmønster', siger Carina Heckscher.

Med beretninger fra Carinas liv som iværksætter, job-/mulighedssøgende og et karriereskifte, der vendte op og ned på hendes karriere fra eksamens- og sceneskræk til eftertragtet foredragsholder, giver bogen samtidig tips til, hvordan man skaber hverdagssucces og bliver heldig med vilje .

Vi er alle unikke personer og for at opnå HVERDAGSSUCCES kræver det, at vi tror på og stoler på os selv. Ofte er vi vores egen værste fjende og vi begrænser os selv i at nå vores mål. Vi skal justere vores mindset, så vi tør leve livet fra hjertet og uden frygt for at skille os ud fra mængden , slutter Carina Heckscher.

Networkingekspert Carina Heckscher stræber mod at være den foretrukne motivator, inspirator, foredragsholder og rådgiver inden for Networking og livsmod. At have et positivt mindset, opleve glæde og kreativitet og at se muligheder fremfor begrænsninger. For at opnå dette yder Carina professionel, men også oprigtig og personlig rådgivning og mentoring, ligesom hun erfaringsdygtigt inspirerer og vidensdeler med stort engagement og ærlighed ved foredrag, workshops og events.

Carina Heckscher har holdt foredrag for over 30.000 mennesker siden 2011, hvor hun brugte sit livsmod til at tage springet fra et liv som fotograf med skrive-, eksamens- og sceneskræk til i dag at være en eftertragtet foredragsholder og forfatter.

Carinas bog Networking En del af min hverdag udkom i 2011. Bogen 123% livsmod Når livet leves fra hjertet udkommer 7.9.2013.

Læs mere her

tags: 2011, 2013, kreativ, mentor, karriereskift, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar