fredag den 6. september 2013

Den faglige fødekæde videreføres hos Visma

Hos Visma er 10 dimittender netop udklækket. Dermed er flere end 100 elever og trainees blevet udlært i virksomheden gennem de seneste 10 år en periode, hvor finanskrisen og ungdomsarbejdsløsheden ellers er sat ind og har præget ungeoptaget i danske virksomheder.

Fredag den 30. august fik 10 dimittender hos Visma Services Danmark A/S håndtryk, blomster og skriftligt bevis på, at de har gennemført et uddannelsesforløb hos den nordiske IT- og konsulentvirksomhed.

Fem har været elever og fem har været trainees. Otte af de 10 unge mennesker har haft deres daglige gang på hovedkontoret i Herlev, mens to har gennemført forløbet på koncernens kontor i Odense.

Medarbejdere, familie og venner var til stede ved ceremonien og for en fyldt kantine i Herlev - og med Odense-kontoret med på videoopkobling - takkede økonomidirektør Jesper Balsby dimittenderne for deres indsats:

- I kommer med friske øjne, og I udfordrer os ældre med jeres nysgerrighed og gå-på-mod. I har en sans for teknologi og I er klar til at gå ombord i selv de største udfordringer. Det er lige præcis dét, der er med til at skabe den positive og særlige Visma-ånd, sagde Jesper Balsby i sin indledende tale, før han enkeltvis takkede dimittenderne med en række personlige ord, der kendetegnede deres periode i uddannelsestiden.

I Odense var det Elise Bolvig, der overrakte blomster, bevis og håndtryk, mens kollegerne i Herlev kunne følge med på storskærm og i fællesskab med kollegerne på Fyn kunne klappe i takt med, at dimittenderne fik deres skudsmål.

Jesper Balsby knyttede også et par alvorsord med i sin ellers muntre tale:

- I har været hos os i en tid med finanskrise og stigende ungdomsarbejdsløshed. Trods de dystre tendenser i verdensøkonomien siden 2008 har Visma evnet at fastholde vores egen lønsomhed og skabe øget konkurrenceevne for vores kunder, og det har I medvirket flot til, understregede økonomidirektøren, der afslutningsvis kunne fortælle, at 13 nye elever og trainees starter i Visma den 1. september og at syv af fredagens 10 dimittender fortsætter deres karriere med faste jobs i Visma.

Visma er Nordens førende leverandør inden for outsourcing af HR-, løn- og økonomifunktionen samt inkasso og forretningskritiske it-løsninger. Virksomhedens kunder er såvel små enkeltmandsvirksomheder som mellemstore og helt store virksomheder inden for både den private og offentlige sektor. Vismas løsninger effektiviserer arbejdsprocesserne, og gør virksomhederne mere konkurrencedygtige.

I Danmark har Visma flere end 400 medarbejdere fordelt på kontorer i Herlev, Kolding, Lyngby og Odense. På nordisk plan beskæftiger Visma flere end 5.300 ansatte og omsatte i 2012 for godt 5,7 mia. NOK.

Fototekster:

Økonomidirektør Jesper Balsby, Visma Services Danmark A/S, taler for en fyldt kantine på hovedkontoret i Herlev, hvor der fredag blev overrakt blomster, håndtryk og skriftligt bevis på færdiggjort uddannelsesforløb.

Otte af 10 nyudklækkende dimittender fra Visma Services Danmark A/S 2013 - fra venstre: Rune Troels Larsen (København S), Oliver Wittus Thomsen (København Ø.), Deniz Özcan (Roskilde), Søren Søndergaard (København S.), Kim Tang Soetmann (Søborg), Christian Rømer Thomsen (Virum), Maria Hyttel Schurmann Poulsen (Herlev) og Fransesco Yang (Malmø). Derudover blev to dimittender udklækket fra Odense-kontoret, hvor et samtidigt og særskilt arrangement blev gennemført.

Læs mere her

tags: arbejdsløshed, Danmark, 2008, København, direktør, finanskrisen, Lyngby, økonomi, uddannelse, 2013, Odense, Malmø, Kolding, ungdomsarbejdsløshed, Herlev, Roskilde, arbejdsløs, 2012, virksomhed, teknologi, offentlige sektor, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar