onsdag den 11. september 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Fyring på grund af Facebook-opdatering underkendt

Stærkstrømsrådgiver overvandt sin modstand mod vækst
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/staerkstroemsraadgiver-overvandt-sin-modstand-mod-vaekst-439 Virksomhedsnyt: El-rådgivningsfirmaet P.A. Pedersen har holdt sig langt væk fra store vækststrategier, men når de udbudte opgaver vokser i omfang, bliver en lille nichevirksomhed nødt til at holde trit, har ledelsen nu erkendt Jobfinder
Læs mere her

Han kæmper for frihandel
WTO har for første gang fået en generalsekretær fra et BRIK-land. Det skete ikke med EUs gode vilje, og Roberto Azevêdo kan vise sig at være en ivrigere frihandels-tilhænger, end mange EU-lande vil bryde sig om.
Læs mere her

Amerikanere vil have skandinavisk lim
Amerikanerne adopterer i stigende grad den skandinaviske ledelsesstil. De mangler »skandinavisk lim« til at binde virksomhederne sammen med nærvær og eftertænksomhed, mener svenske Helene Barnekow, der er international topchef i den amerikanske IT-gigant EMC.
Læs mere her

Frigjorte ledere lader medarbejderne tænke
Den skandinaviske ledelsesstil er populær i udlandet. Især ærke-amerikanske virksomheder spærrer øjnene op, når de opdager, hvordan effektiviteten pludselig kan stige, når lederne flytter magten ud til medarbejderne.
Læs mere her

»Selv offentligt ansatte opfører sig entreprenøragtigt i Danmark«
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/selv-offentligt-ansatte-opfoerer-sig-entreprenoeragtigt-i-danmark-436 NYT JOB: Idérigdom, hjælpsomhed og bureaukrati på lavt niveau er tre positive overraskelser ved Danmark, mener DTU's første professor i financial engineering, italienske Alex Weissensteiner. Jobfinder
Læs mere her

Fyring på grund af Facebook-opdatering underkendt
Det var ikke berettiget, at en tillidsmand i en bank fik en fyreseddel som følge af indholdet af en statusopdatering på vedkommendes Facebook-profil. Det har en højesteretsdommer fastslået i en sag, som blev ført af tillidsmandens fagforening, Finansforbundet.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar