tirsdag den 20. oktober 2015

200 blev klogere på fremtiden

Tirsdag 15. januar blev 200 potentielle elever og deres forældre klogere på, om deres fremtid indebærer BEC Business. Skolen åbnede nemlig dørene op og inviterede indenfor til åbent hus.

Vicerektor Poul Duer og uddannelseschef Anja Kristiansen bød velkommen, og derefter var der rig mulighed for, at de unge kunne få mere at vide om hhx og hg, som BEC Business udbyder.

– Hvis tre unge starter på en gymnasiel uddannelse, og den ene starter på et traditionelt gymnasium, den anden starter på htx, og den tredje starter på hhx, er der ingen tvivl om, hvem der har de bedste jobmuligheder, når de er færdige. Vi bliver bestormet af virksomheder, der vil have fat i vores studerende, og vores studenter er meget eftertragtede, fortalte Poul Duer til de kommende elever.

Bedre forberedt på erhvervslivet
De unge og deres forældre kunne blive vist rundt på skolen, tale med studievejleder, høre mere om de enkelte uddannelser eller tale med nuværende elever.

– Jeg valgte BEC Business fordi, jeg følte, at det traditionelle gymnasium bare var en fortsættelse af folkeskolen. Her bliver jeg derimod bedre forberedt på at komme ud i erhvervslivet, sagde Tina Dina Riegels Jakobsen, der læser på 3. år af hhx.

Ved de enkelte standere stod de studerende og lærerne klar til at fortælle mere om blandt andet mulighederne for studieophold i udlandet. For eksempel har en gruppe af 3. års elever netop været i Kina og lært om den kinesiske økonomi, og et hold vil komme afsted igen næste år. Der er også mulighed for at komme til Australien og mange andre spændende steder.

Unge var glade for arrangementet
Anders Wagner og hans mor Jette Wagner var kommet for at høre mere om BEC Business, som Anders Wagner overvejer at starte på. Og de var glade for arrangementet.

– Jeg synes, det har været godt. Jeg er blevet klogere og har fået mere viden, om det er et sted, jeg har lyst til at starte, sagde Anders Wagner.

Læs mere på www.bec–business.dk
 

Læs mere her

tags: økonomi, uddannelse, Kina, storm, udland, virksomhed, erhvervslivet, Australien, folkeskole, jobmuligheder, uddannelseschef, studievejleder, studerende, rektor,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar