fredag den 16. oktober 2015

Endnu en rekordstor CBA-årgang

70 danske ledere starter her i januar på deres 6–måneders CBA uddannelse. Det er endnu en rekord–årgang, hvor AVT har måttet melde "alt optaget" og overføre sene ansøgere til næste klasse, der starter til august 2008.

"Vi er glade og stolte over endnu en rekord–årgang. Og især fordi langt over halvdelen af deltagerne kommer til AVT på direkte anbefaling af gode venner eller kolleger, der selv har taget CBA hos AVT. Forventningerne til AVT og CBA er derfor tårnhøje ved start, og vi glæder os selvfølgelig til at give deltagerne den executive uddannelse og oplevelse, de forventer" siger Per Junker Thiesgaard, administrerende direktør i AVT.

De 70 deltagere fordeler sig med 55 mænd og 15 kvinder fra så at sige alle typer virksomheder og uddannelsesbaggrunde. Gennemsnitsalderen er knap 40 år og deltagerne har gennemsnitligt 20 års erhvervserfaring med i bagagen:

"Executive–uddannelser, hvor der er over 1000 års erfaring fra stort set alle brancher og størrelser virksomheder samlet i en klasse, giver et helt specielt læringsmiljø. At drøfte strategiske og operationelle problemstillinger med engagerede ledere fra andre virksomheder end ens egen, giver en inspiration og indsigt man ganske enkelt ikke får andre steder" siger Per Junker Thiesgaard.

AVT Institute of Executive Education blev etableret i 2002 og har siden haft et tæt samarbejde med den amerikanske business school Berkeley og med Harvard Business School Publishing. AVT udbyder den 6–måneders CBA uddannelse – også kaldet mini–MBAen – der kan overbygges med yderligere 12–måneders MBA undervisning så man erhverver AVTs MBA titel. Over 500 danske erhvervsledere har taget CBA uddannelsen hos AVT.

Uddannelserne er tilrettelagt sådan, at de sikrer, at læringen forankres i praksis i de studerendes virksomheder, og undervisningen foregår intensivt én gang om måneden på Hilton hotellet ved Københavns Lufthavn. Underviserne er primært amerikanske professorer.

Derudover besøger de CBA og MBA studerende Berkeley og Harvard på studieture til USA. Seneste skud på stammen er et e–learning program i Leadership, som AVT har designet og udbyder med indhold fra Havard Business School Publishing.
 

Læs mere her

tags: USA, 2008, København, direktør, 2002, uddannelse, Københavns Lufthavn, virksomhed, strategi, undervisning, studerende, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar