tirsdag den 13. oktober 2015

Nordens største headhunter: Adm. direktør Niels Schreiner Andersen fylder 65

Niels Schreiner Andersen fylder 65 den 23. december 2007. Dagen markerer også samtidigt 15–års dagen for beslutningen om at skabe SAM, dengang kaldet Schreiner Andersen Management. I 1993 opfyldte han sin drøm om at starte eget firma som en 50–års fødselsdagsgave til sig selv. På sin 65–års fødselsdag kan han se sit livsværk være vokset til i dag at være blevet Nordens største headhunter med en omsætning tæt på 100 mio. kr.

:::En utrolig historie:::
Det er i sig selv en utrolig historie at være langt den hurtigstvoksende headhuntervirksomhed, og det bliver ikke mindre af, at selskabet ved sin opstart beskæftigede sig med management konsulenttjenester og nærmest ved et tilfælde kom ind på headhunting, idet én af kunderne tilbage i 1995 bad Schreiner Andersen Management om at finde dem en eksportchef til Sydjylland, fordi "I kender så mange mennesker". Headhunting viste sig hurtigt at passe til virksomheden, og det er i dag synonymt med SAM.

:::Fokus på entreprenørånd, partnerskab og vækst:::
Lige siden opstarten har virksomhedsfilosofien været lagt fast. SAM er opbygget på en international partnerskabsstruktur, hvor hver partner udvikler sit område fra sit hjemmekontor som var det hans egen virksomhed. Denne model har vist sig modstandsdygtig i svære tider som da IT–boblen brast i starten af dette årtusinde, men også super dynamisk når hjulene i samfundet går hurtigt. I de seneste år har SAM Gruppen opnået en vækst ulig noget andet firma i headhunterbranchen, og er her i Danmark blevet Børsen Gazelle i både 2001, 2002 og igen i 2005 og 2006.

:::Manden bag succeshistorien:::
Niels Schreiner Andersen startede efter endt uddannelse hos Regnecentralen, fra 1973 som direktør. Sidenhen har Niels været direktør i Thrige–Titan A/S, damixa A/S og senest Wittenborg A/S. Privat er han gift med Helle gennem 41 år, har fire voksne børn og syv børnebørn. Niels og Helle har til huse i Skt. Klemens, som er en forstad til Odense. Fritiden bruges gerne på golfbanen, hvor han og Helle gerne konkurrerer indbyrdes.

:::En lys og ambitiøs fremtid:::
Historien slutter på ingen måde her. På sædvanlig vis har Niels Schreiner Andersen og resten af SAM Headhunting sat sig nye mål og er nu på vej til at blive en global succeshistorie. Firmaet er i dag repræsenteret med over 100 headhuntere, som finder nøglemedarbejderne for virksomheder over hele kloden. Men helt i firmaets ånd vil man mere end det man vil væksten. Det næste mål er, at SAM Gruppen i 2015 omsætter for 100 millioner Euro, eller 745 millioner kroner, og alle i SAM har både modet på og frækheden til at tro og ville dette.

For flere informationer samt evt. aftale om interview, kontakt venligst Niels Schreiner Andersen på 6615 2227
 

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, interview, 2002, Børsen, uddannelse, Odense, 2001, 1995, december, omsætning, virksomhed, 2007, 2006, 1973, Management,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar