onsdag den 21. oktober 2015

Økonomichef med passion for uddannelse fylder 60

Gennem blot halvandet år har Erik Dalsager gennemført store ændringer på BEC Business Education College. 28. januar fylder han 60 år og kan se tilbage på en lang karriere med fokus på økonomi, it og uddannelse.

Erik Dalsager har været både selvstændig erhvervsdrivende og leder i det private. I dag arbejder han med at indføre økonomiske vilkår, der ligner det private, til BEC Business Education College. Han har været med til at gennemføre, at de enkelte uddannelser på skolerne selv er ansvarlige for deres økonomistyring. Derudover har han blandt andet også arbejdet ihærdigt for at gennemføre en elektronisering af arbejdsgangene og systemerne på BEC Business Education College.

Udover sit engagement på BEC Business Education College er Erik Dalsager også mangeårigt med–lem af Ballerup Erhvervsråd. Han bor også i Ballerup, nærmere bestemt i Egebjerg, sammen med sin kone Hanne. Han bruger fritiden på sommerhuset ved Sejrøbugten og på børnene, som begge er selvstændige erhvervsdrivende og nyder godt af deres fars erfaring og hjælp.

Der er reception 28. januar klokken 14 på BEC Business Education College, Baltorvej 20 A.
 

Læs mere her

tags: økonomi, uddannelse, selvstændig, recept, Ballerup,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar