lørdag den 17. oktober 2015

Ny bog: Lær at mestre konfliktens kunst

Ny Bog: Lær at mestre konfliktens kunst

John Evan–Jones afslører i denne bog hemmeligheden bag konfliktens kunst, og hvordan konflikter kan føre til vækst og dermed til privat og faglig succes.

Selv om konflikter er en del af hverdagen, er der ikke mange, der mestrer kunsten at løse dem, så de ikke vender tilbage med fornyet kraft. Vi kender alle det snigende ubehag, der opstår, når en konflikt lurer lige om hjørnet. I Konfliktens kunst lærer læseren ikke blot at blive sin egen Chief Conflict Manager (CCM), så man kan såvel forebygge som løse konflikter, men også hvordan de kan føre til vækst.

Men hvad er en konflikt, og hvordan sætter vi vores konfliktskyhed skakmat John Evan–Jones indvier læseren i konfliktens inderste og mest komplekse natur samt psykologiske dimensioner.

Konfliktens kunst er leveringsdygtig i modgiften mod alverdens konflikter og afslører hemmeligheden bag, hvorfor nogle mennesker er vanskelige og måske endda ondskabsfulde, og hvordan man som CCM kan lære at takle disse typer. Find din egen konfliktløsningsstil, og erfar, hvad spilteori, argumentation, sladder og stammenatur har med konflikter at gøre. Få svar på, hvad de fem trusler er, og hvordan læseren ved hjælp af din intuition kan spotte en bully og en control freak

Bogen er fascinerende læsning, fordi den ikke blot fokuserer på konflikter på arbejdspladsen, men også på de indre og eksistentielle kampe, man kæmper med sig selv.

Et livsforandrende og øjenåbnende lille mesterværk om konfliktens skræmmende, men spændende anatomi.

Om Cand.succes–serien og forfatteren: Konfliktens kunst er den 10. bog i en serie på 12 skrevet af den internationalt anerkendte britisk/danske ledelsespsykolog og bestsellerforfatter John Evan–Jones, Ph.d. Hver bog omhandler et nyt emne i et specielt udviklet 12–modulers uddannelsesprogram på master–niveau og kan læses hver for sig og som en del af helheden. Serien er ideel for dem, forfatteren kalder ’busy–lazy people’, som ønsker at forandre deres liv og har brug for hurtig, kvalificeret og anvendelig viden.

Titel: Konfliktens kunst
Forfatter: John Evan–Jones
Sider: 93 Pris: 79,– (vejl.)
Forlag: Schultz Forlag, Gyldendal
 

Læs mere her

tags: uddannelse, kunst, Gyldendal, psykologi, anatomi, sprog, forfatter, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar