tirsdag den 13. juli 2010

Ansøgere stormer til Københavns Erhvervsakademi

Københavns Erhvervsakademi, KEA, har modtaget 2750 ansøgninger denne sommer, hvilket er over 500 flere end sidste år. Dermed kan erhvervsakademiet konstatere en stigning på 23 procent i antallet af ansøgninger, hvilket glæder rektor Ingo Østerskov.

"Det er godt at se, at KEAs uddannelser har markeret sig som et attraktivt tilbud til de uddannelsessøgende," siger Ingo Østerskov om tallene.

Mens KEA s linje for design/business har modtaget 10 procent flere ansøgninger end sidste år, har erhvervsakademiets to øvrige linjer, byggeri/produktion og medie/it, oplevet en enorm interesse med stigninger i antallet af ansøgere på henholdsvis 30 og 37 procent i forhold til sidste år. Og det er både glædeligt og forståeligt for Ingo Østerskov.

"Erhvervslivet har brug for velkvalificeret arbejdskraft, og med den nuværende arbejdsmarkedssituation er det en rigtig god idé at søge en uddannelse, der er udviklet i tæt samspil med virksomhederne og deres behov. Det tror jeg, at de unge har forstået," mener rektoren.

Læs mere her

tags: København, uddannelse, storm, virksomhed, Københavns Erhvervsakademi, rektor, arbejdskraft, arbejdsmarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar